Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Husk at billetsalget er åbnet til fredag d. 2. november, hvor et nyrenoveret og topmoderne Kvik Hockey Arena slår dørene op til ishockey-fest. Snyd ikke dig selv for denne fantastiske oplevelse. Kom ud og vær med.

Søndag kl. 15.00 smides pucken i Aalborg, hvorefter opgøret mellem Aalborg Pirates og Blue Fox vil være sat i gang.

Fredag lykkedes det endelig igen for Blue Fox. Der kom tre point ind på kontoen. Tre point, som i den grad var tiltrængte. Blue Fox spillede ikke champagne-hockey, men de var kampen igennem bedre end Odense, og sejren var på alle led og kanter fuldt ud fortjent. Det var også en sejr på det mentale plan. For holdet stoppede ikke med at spille, selvom Odense fik reduceret. De tillod ikke flere reduceringer til trods for en del udvisninger, og så lykkedes det for første gang i sæsonen at lukke kampen med en scoring i tomt mål. Det er alt sammen nogle små vigtige sejre, som kom i hus sammen med selve sejren.

Søndag skal Blue Fox så forsøge at følge op på sejren. Det bliver dog i en helt anden ramme, og på et helt andet niveau. Mestrene fra Aalborg er ved at finde sig til rette, og de brugte deres fredag aften på at klaske topholdet fra Rungsted med 6-2, på selv samme is som Blue Fox skal indtage søndag. Så Blue Fox skal ikke bare fortsætte det som de leverede i Odense. De skal med stor sandsynlighed også hæve deres niveau, på stort set alle områder. Aalborg er op til flere klasser bedre end Odense, og der er ikke plads til fejl. Men det må vi jo så gøre. Spillerne ved også at dette er en stor kamp, og at det er en vigtig opgave. Her er der mulighed for i den grad at sende et signal til konkurrenterne i ligaen, men også til sig selv. Det er kampe som denne, der kan være afgørende når det kommer til at få psyken på plads, og få sig selv overbevist om, at man selv, og holdkammeraterne er på rette vej.

Der venter Blue Fox en stor opgave. En opgave som kræver at alle levere på deres højeste niveau hidtil i sæsonen. Der venter en underholdende omgang ishockey søndag eftermiddag i Aalborg.

Pucken smides kl. 15.00.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.