Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag vender Blue Fox tilbage til arenaen, hvor de for små fem måneder siden fik hængt sølvmedaljer om halsen. Den ligger i Aalborg, hvor de lokaler Pirater står klar til at tage i mod. Pucken smides kl. 19.30.

I sidste sæson stormede Blue Fox derud af fra sæsonstart, og så sig ikke tilbage. Det har ikke været tilfældet i denne sæson. Der har været nogle flere problemer, og noget mere modgang end hvad mange havde troet. Det er som sådan ikke unormalt, det er bare ikke rigtig noget vi er vant til i Herning. Det er selvfølgelig ikke noget nogen i klubben ønsker, men i den her svære tid, gælder det om at fokusere på det positive. I de sidste to kampe har vi kun lukket to mål ind. Kan vi begynde at gøre det regelmæssigt, så vil det med tiden give flere sejre end nederlag. Vi kommer også frem til de afslutninger der skal til, og bliver vi ved med det, så skal målene nok komme.

Kigger vi lidt mere historisk på det, så er en skidt sæsonstart langt fra ensbetydende med en skidt sæson. Sidste sæson startede vi som sagt som lyn og torden, og da det hele så skulle afgøres, så manglede vi lige de sidste procenter. Så hvis nu vi er lidt længere om at finde niveauet i denne sæson, så er der kortere tid formen skal holdes. For tre sæsoner siden, da Mario Simioni var træner, der startede vi også sæsonen skidt. Men vi endte i finalen. Det her er kun starten på en lang sæson, og der er ingen grund til panik.

Aalborg går for første gang i 37 år ind til en sæson som forsvarende mestre. De ser også stærke ud i denne sæson. Danske profiler som Julian Jakobsen, og de to Højbjerg brødre er der stadig, mens en topspiller som Thomas Spelling er kommet ind. De ser også forstærket ud på målmandsposten, og generelt ligner Aalborg også et hold der vil lege med i år. Men mestrene har også startet sæsonen lidt svingende. Det er blevet til sejre over Odense og Herlev, og senest Hvidovre, dog først efter overtid, da Hvidovre udlignede med bare 11 sekunder tilbage. Derudover har de tabt til SønderjyskE og Frederikshavn. Det sender Aalborg på otte point for de første fem kampe.

Alle kampe er vigtige, og de her indbyrdes opgør, mellem to af de store favoritter tæller lige lidt ekstra. Men for Blue Fox må man virkelig sige at kampen er vigtig. Vi vil gerne have nogle point, og de må gerne snart komme, så hvorfor ikke bare melde sig sådan rigtigt på banen, ved at tage hele skatten med hjem fra Pirat-land?

Pucken smides kl. 19.30 fredag aften i Aalborg.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.