Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag er det tid til næste træningskamp på programmet. Denne gang går turen til Vojens, og første besøg i arenaen der nu går under det mundrette navn Frøs Sparekasse Arena. Kampen starter kl. 19.00, og der er gratis entré.

Blue Fox fik tirsdag den første sejr. I en ganske god kamp vandt holdet 4-2 ude over Esbjerg. Holdet var til kampen kun uden tjekkiske Jan Dalecký, og stillede dermed med fem imports. Alle holdets mål blev scoret af danske spillere, og tre af dem sat ind i powerplay. Det var uden tvivl holdets hidtil bedste kamp, så det går den rigtige vej. Men som Lasse Lassen sagde efter kampen, ”så er der stadig plads til forbedringer”. Fredag er er så mulighed for at bygge endnu mere på, når turen går til Vojens.

Det bliver spændende at Følge SønderjyskE i denne sæson. Efter to sæsoner i træk med exit i kvartfinalen, er der blevet rodet op i klubben, og man har lidt forsøgt at starte fra nul. Den gamle succestræner Mario Simioni er blevet hentet tilbage, i forsøget på at genstarte den lyseblå ishockey-maskine. De har været stærke i deres træningskampe, hvor de bla. Har besejret Esbjerg to gange, med henholdsvis 3-2 og 6-1, og senest var det Lillehammer der blev besejret med overbevisende 6-2.

Kampen starter som skrevet kl. 19.00 fredag i Vojens.

Næste gang Blue Fox spiller ”hjemmekamp” i Silkeborg er på tirsdag d. 4. september mod Esbjerg, og her starter kampen også kl. 19.00. Som altid til Blue Fox træningskampe, er der gratis entré.

Rigtig god kamp til alle.