Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Blue Fox har med to sejre i træk vendt kvartfinaleserien mod Herlev, og fredag jagter holdet den tredje sejr på stribe, en føring på 3-1, og dermed et par matchbolde. Pucken smides i Herlev skøjtehal kl. 19.30.

I første kamp var Blue Fox bedst. Men den skarphed som Blue Fox manglede, den havde Herlev i den grad, og så tog de en sejr på 2-1. I det andet opgør var Herlev langt bedre med, men her havde Blue Fox husket at medbringe den efterlyste skarphed, og rævene vandt 3-1. Tirsdag på Kvik Hockey Arena klikkede det så for Blue Fox, som både var klart bedst, og var skarpe, hvilket resulterede i en sejr på 8-3. Den indsats skal der følges op på fredag aften, når Blue Fox gæster Herlev skøjtehal.

Det tempo som Blue Fox fandt tirsdag skal de gerne finde igen, for så kan Herlev ikke følge med. Det resulterede i frustrationer, som resulterede i udvisninger. Vi så i grundspillet at Herlev tager mange udvisninger, hvis de bliver presset, så vi skal holde tempoet. Nøglen til sejr, både fredag aften, og i denne serie, ligger udelukkende hos Blue Fox selv. Vi har det i vores egne hænder.

I fraværet af flere profiler, har en del unge spillere fået mere istid, og vi må sige at vores tredjekæde i den grad har leveret, med mål fra alle tre offensive spillere. Tirsdag stemplede vores offensive profiler så også ind, da både Lasse Lassen, Toni Kallela og Brendan Gracel leverede point. På mål var Simon Nielsen blevet valgt, for anden kamp i træk, hvilket er første gange i flere måneder, at samme målmand har stået to kampe i træk. Står han også fredag, kunne det godt se ud til, at han har vundet duellen med Ari Ahonen. Det bliver yderst spændende at se.

Blue Fox Support sender en bus af sted, og takket være et flot bidrag fra VB Tryk, så er der afgangsgaranti. Der er stadig plads i bussen, og der er åben for tilmelding, helt frem til afgang, eller til der er udsolgt. Spillerne har lagt en video ud, hvor de opfordre til at tage med, så holdet kan få maksimal støtte, i jagten på en sejr, og en føring på 3-1. Læs mere på Blue Fox Supports facebook side.

Vi fører 2-1, så vi er halvvejs. Men det er ikke nok. Fredag jagter vi sejr og matchbolde. Det bliver svært, og mon ikke der kommer tryk på hallen i Herlev, både fra hjemmepublikummet, og fra et Herlev-hold, som godt ved, at det nok er sidste chance. Men vi ved vi kan. Vi har set det hele sæsonen, og så sent som i tirsdags. Spiller vi vores spil, så står vi med rigtig gode kort på hånden.

Pucken smides kl. 19.30.

Husk at kvartfinale nr. fem spilles på Kvik Hockey Arena på søndag kl. 15.00.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.