Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag aften ligger Kvik Hockey Arena is til Metal Liga opgøret mellem Blue Fox og Aalborg Pirates. Det tredje af sin slags i denne sæson, og det er Blue Fox der har revanche til gode.

Der venter Blue Fox en stor opgave, når de fredag aften indtager hjemmebanen på Kvik Hockey Arena. Modstanderen er nemlig et hold, som Blue Fox har haft det meget svært med i denne sæson. Hjemme i Herning blev det i sæsonens første møde til en Blue Fox-sejr i overtid, efter en udligning bare 20 sekunder før tredje periodes udløb. I den omvendte kampe vandt Aalborg med 3-1. Men fælles for de to kampe er, at Aalborg havde et godt tag på Blue Fox.

Blue Fox skal have gang i offensiven igen. Efter fire kampe i træk med et snit på syv mål, har holdet nu i deres seneste to kampe, kun scoret to mål sammenlagt. Det vinder man ikke mange kampe med. Chancerne har været der, men skarpheden har manglet.

Aalborg går ind til kampen med en sejr på 5-2 over SønderjyskE i ryggen. Inden den kamp, løb de ind i et overraskende nederlag på de samme cifre, til brandvarme Herlev. Men ellers er de inde i en ganske fin periode, og de ligger med helt fremme, hvor det er sjovt. Aalborg har samlet en rigtig stærk og fysisk trup til denne sæson.

Førstepladsen er på spil fredag, længere er den ikke. De to seneste kampe har været dyre for Blue Fox, som nu ikke længere har noget at give af. Rævene deler lige nu førstepladsen med Odense, men Aalborg er altså kun to point efter. Godt nok med en kamp mere. Men fredag betyder det ikke noget. Blue Fox kan med en sejr åbne et hul igen, mens Aalborg altså med en sejr, kan sende Blue Fox helt ned på tredjepladsen.