Der er sket meget på det seneste hos Herning Blue Fox, og nu skal rævene også kigge sig om efter en ny til at assistere på trænerbænken. Den 38-årige slovakiske assistent træner Lubos Pisar og Herning Blue Fox er blevet enige om at ophæve samarbejdet.

Lubos Pisar har bedt klubben om at blive frigivet fra hans kontrakt tidligere på ugen grundet familieårsager, hvilket man hos Blue Fox naturligvis har fuld forståelse for. Lubos vil fortsætte med at stå for Blue Fox’ sommertræning indtil udgangen af juni.

Blue Fox’ assisterende træner fortæller selv. “Det har været en meget svær beslutning for mig både personligt og professionelt. Jeg har været en del af Blue Fox i de sidste 9 år, og den oplevelse har været meget udviklende og inspirerende for mig. Jeg har været heldig at være i stand til at forfølge min lidenskab i lang tid, hvilket ikke altid har været let for min familie. Det gør også, at jeg har nået et punkt i mit liv, hvor jeg også skal prioritere deres behov, og tilbagebetale dem for deres støtte gennem årene. Jeg vil gerne takke alle for deres støtte og venskab. Jeg ønsker Jer alt det bedste, og håber i fremtiden at arbejde sammen med Jer igen”.

Fra Blue Fox’ side skal der lyde en kæmpestor tak til Lubos Pisar, for hans mangeårige og utrættelige indsats gennem hele 9 sæsoner for Herning Blue Fox. Det er intet mindre end en enorm bedrift, der startede med 2 danske mesterskaber i de 2 første sæsoner. Herudover har han vundet pokalmesterskabet 3 gange med rævene, og så er han 3 år i streg kåret til ligaens bedste målmand. Igennem de 9 sæsoner som henholdsvis spiller og assisterende træner, har han deltaget i imponerende 5 finaleserier, så man kan roligt konkludere, hvor stor en indflydelse den slovakiske troldmand har haft for Herning klubben.

Af respekt for Lubos og hans familie ønsker ingen af parterne at kommentere yderligere på pressemeddelelsen.