Herning Blue Fox offentliggjorde i sommers tilgangen af backtalentet Jurij Repe, som kom for at spille sig til en fast plads på det midtjyske mandskab, hvilket nu er lykkedes den slovenske landsholdsspiler.

Jurij Repe skiftede til denne sæson en tilværelse i den tjekkiske klub Rytiri Kladno, som ejes af NHL legenden Jaromir Jagr ud med Blue Fox og den danske Metal Liga. Her kom den unge back til, for at spille sig til en kontrakt for hele sæsonen, og her har han fuldt ud overbevist trænerteamet om hans kvaliteter.

”Jurij Repe har fra dag et, til både træning og kamp overbevist os om de kompetencer vi havde håbet på at se, da vi fik ham til klubben i sommers. Han er en super god størrelse spiller med et godt skøjteløb, og som har det fysiske aspekt med i spillet – noget vi har lagt meget vægt på til denne sæson. Han er også faldet virkelig godt til med resten af holdkammeraterne, så det var et let valg, at forlænge med ham for resten af sæsonen”, fortæller Blue Fox træner Petri Skriko.

Dermed er aftalen endeligt på plads for begge parter, således at Jurij sammen med resten af holdet kan fortsætte de sidste forberedelser frem mod sæsonstarten den 14. september.