Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag kl. 19.30, smides pucken på Kvik Hockey Arena, til et af sæsonens vigtigste opgør, set med de blå briller på. Ikke fordi kampen i sig selv, er vigtigere end alle de andre kampe. Men fordi det gik som det gik, for lidt over en uge siden. Det er blevet tid til, at sæsonens lavpunkt skal revancheres.

Vi gider ikke snakke om det der skete, men meget hellere om det som gerne skal ske. Et top-tændt Blue Fox-hold skal løbe på isen, og levere en stor og helhjertet indsats. De har noget de skal ud og bevise, og de skal ud og sætte sig i respekt. Hævntørsten bør være stor i ”rævenes” omklædningsrum.

Blue Fox har vundet deres seneste to kampe, som det også var forventet at de ville. Hvidovre blev besejret hjemme i Herning, og senest blev Herlev banket med 6-1 på udebane. Den finske førstekæde var igen på spil med to mål, mens vores finske back, Christian Silfver leverede 2 mål. Et minus i den kamp er dog at Eetu Vento måtte udgå, efter en grim tackling til hovedet fra Mikkel Ankjær Nielsen, som helt korrekt fik en matchstraf for tacklingen.

Frederikshavn har fået noget mere tur i den, og nu er rigtig meget med i spillet om Final4 i Boxen til januar. Siden kampen mod Blue Fox har ”De hvide høge” tabt 4-1 ude til rivalerne fra Aalborg, mens Hvidovre, og senest Gentofte er blevet besejret. I den seneste kamp gav holdet debut til den Amerikanske angriber, Cam Spiro, som kvitterede med en kasse.

En yderst vigtig kamp, med nogle meget vigtige point på spil. Men det som fylder mest denne aften, er revanche. Fredag kl. 19.30 er det hævnens time på Kvik Hockey Arena.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.