Der venter alle en ny stor ishockeyaften i Erhvervsklubben med netværk og ikke mindst revanchelystne ræve.

Fredag aften d. 27. oktober åbner Erhvervsklubben igen dørene til en storkamp. Tabellen viser måske ikke en topkamp, men der er så meget mere på spil end hvad blot stillingen kan fortælle os. Frederikshavn Whitehawks er inde i en god stime i øjeblikket, og Blue Fox spillerne har nok sent glemt den overhaling de fik i det nordjyske med et 8-2 nederlag. Den kamp er for længst lagt bag os, men ikke desto mindre vil det være et revanchelystent Blue Fox mandskab der løber på banen.

Vi lader op i vores fantastiske rammer med god mad, hygge, netværk, og så kigger Frits Nielsen naturligvis også forbi og tager en snak med dagens gæst, Henrik Bach Nielsen (formand for Danmarks Ishockey Union) inden det går løs kl. 19.30.

På gensyn i Erhvervsklubben.

Tidspunkt

Fredag den 27. oktober 2017 – kampstart kl. 19.30

Program

Kl. 18.00 Åbner dørene til Erhvervsklubben
Kl. 18.15 Velkomst og spisning
Kl. 19.00 Frits Nielsen vs. Henrik Bach Nielsen (formand, DIU)
Kl. 19.30 Herning Blue Fox vs. Frederikshavn Whitehawks

Buffetvært

Madkassen

Vinvært

Uhrskov Vine

Blomstervært

Blomsterhuset

Sidste tilmelding

Torsdag den 26. oktober kl. 10.00

Tilmelding af gæstekort og børnekort

Hvis du ønsker at tilmelde børn til spisning (foregår i cafeteriaet), eller ønsker at benytte dig af nogen af dine gæstekort (jf. medlemsvedtægterne), så kan du gøre dette ved at skrive en mail til Poul Schmøkel på schmokel@bluefox.dk. Skal du blot have børn med til selve kampen, kræver det ikke nogen tilmelding, men derimod en registrering ved indgangen

Bemærk: max. antal deltagere til et Erhvervsklubarrangement er 180 personer, og tilmelding er først til mølle. Bemærk endvidere, hvis du har tilmeldt dig og alligevel ikke kan komme bedes du underrette os hurtigst muligt, så andre kan få din plads i stedet på schmokel@bluefox.dk

TILMELDING – KLIK HER

LÆS HER – Sådan tilmelder du dine kort til spisning!

  • Klik på ovenstående link
  • Log ind med din bruger på Billetto
  • Tryk på find billetter / get tickets
  • Nu kan du se bordplanen og kan vælge dine pladser – der vil ligeledes være et grønt v-tegn i højre side der tilkendegiver, at du også er berettiget til at tilmelde dig spisearrangementet.
  • Vær opmærksom på kun at vælge det antal pladser du har igennem din aftale. Overskrider du antallet, vil systemet automatisk påføre kr. 10.000,- pr. plads du vælger ekstra. Den gør det naturligvis ikke bare automatisk, men vil gennem beløbet tilkendegive, at du har valgt for mange pladser.
  • Når du har valgt dine pladser accepterer du ved at trykke næste / next
  • Skriv herefter dit personlige navn, firmanavn og tjek din e-mail adresse og gennemfør ved at trykke næste / next
  • Du vil i nederste venstre hjørne kunne se at du har gennemført reservationen ligesom der vil blive sendt en mail til dig
  • Mailen du modtager indeholder information på din reservation af pladserne og en billet. BEMÆRK dog at denne billet ingen funktion har, og ikke kan scannes til arrangementet, hvor du som vanligt hver gang blot skal bruge dit digitale sæsonkort, så med andre ord er det blot en bekræftelse.