Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Blue Fox må være mere end opsatte på at revanchere sig, efter det drøn-ærgerlige, og noget ufortjente nederlag, i søndagens hjemmekamp mod Odense. Viljen bør lyse ud af spillerne, og det skal gå ud over Rødovre. Blue Fox skal gå ind og vise, ”køer” hører til på græs, og ikke is.

Navnet Ari Ahonen er blevet sagt og skrevet mange gange i ugens løb. Skaden til landsholdsmålmanden Simon Nielsen, fik Blue Fox til at handle hurtigt, og ind er kommet en af de mest rutinerede spillere, Metal Ligaen nogensinde har set. Mange hundrede kampe i flere af verdens bedste ligaer er det blevet til for den finske målmand, som altså nu er klar til at tørne ud for Blue Fox. Han er med i bussen, og helt sikkert en, som der vil blive holdt ekstra godt øje med fredag aften.

Rødovre er ikke med i toppen i dansk ishockey mere. Men på hjemmebane, er de altid en stor mundfuld. Rødovre er et ungt hold med masser af energi, og specielt når de spiller hjemme, så kommer de hårdt. Selvtilliden fejler heller ikke noget. Det er blevet til tre sejre i træk, senest ude over Esbjerg, og en målscorer på 12-3.

En ny vigtig kamp, for begge hold. Men Blue Fox skal vise, at de ikke lader sig slå ud, af et enkelt nederlag. Vi skal tilbage på sejrssporet med det samme, og have tre point til regnskabet. Vi ved alle at vi kan vinde denne kamp, så er det bare op til spillerne, at gøre det.

Pucken smides fredag kl. 19.00 i Rødovre. Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp