Herning Blue Fox har her til aften i samarbejde med Herning Folkeblad offentliggjort finsk forstærkning i form af en rutineret 30-årig angriber til den midtjyske offensiv.

Blue Fox’ nye træner Petri Skriko har her til aften under et fyraftensmøde for abonnenterne hos den lokale mediepartner, Herning Folkeblad haft en opsigtsvækkende overraskelse med. Således kunne han præsentere en betydelig forstærkning til angrebet, da Blue Fox har skrevet kontrakt med finske Antti Kerälä, som i en alder af 30 år har besluttet sig for, at prøve ishockeyen af udenfor hjemlandet.

Mere end 400 kampe har Antti Kerälä spillet i den bedste finske række, Liiga, meritterne taler sit tydelige sprog, og hos Herning er trænerikonet Petri Skriko heller ikke i tvivl om, at Kerälä skal og vil komme til at markere sig som en profil i den danske Metal Liga.

”Antti er en top niveau center, som har spillet rigtigt mange kampe på det allerhøjeste niveau i Finland. Han er en teknisk playmaker type med et rigtigt godt skøjteløb, og jeg forventer, at han vil blive en af de bedste center angribere i ligaen.

Jeg har fået rigtigt mange positive informationer om Antti, herunder også fra vores nuværende spiller Toni Kallela, som har spillet med ham i finske Ässät i sæsonen 2015-16, så jeg er både glad og spændt over, at have fået Antti Kerälä til klubben for den kommende sæson”, fortæller Blue Fox’ cheftræner Petri Skriko.

Antti Kerälä glider direkte ind i truppen, som åbner sæsonen på fredag med TV kampen ude mod SønderjydskE. På ryggen vil han bære nummer 44, som senest og stolt er blevet båret af bl.a. pointmageren Bryan Marshall og NHL veteranen Jerred Smithson.

Statistik på Antti Kerälä: