Skrevet af: Anders Skou Agerlund

En super ishockey – weekend startede fredag aften, da Blue Fox og SønderjyskE igen leverede en yderst omgang seværdig ishockey. Underholdningsgarantien blev igen indfriet, og det endte med en sejr til Blue Fox på 3-2 efter straffeslag. Nu nærmer vi os så anden del, af weekenden, og det sker søndag eftermiddag kl. 15.00, når Frederikshavn White Hawks gæster Kvik Hockey Arena.

Som sagt vandt Blue Fox over SønderjyskE, i en rigtig underholdende kamp. En stærk sejr af holdet, som uden en lille håndfuld spillere, slog et SønderjyskE mandskab i så godt som stærkeste opstilling. Blue Fox har i denne sæson haft et godt tag på de lyseblå. Søndag gælder det så Frederikshavn, et hold som Blue Fox i den grad ikke har haft et særlig godt tag på.

De hvide høge fra Danmarks nordligste ishockey by, har været en hård modstander i denne sæson for Blue Fox. Deres brede hold, med fire stærke kæder, og fysiske spil, er noget Blue Fox har haft svært ved. Lige med undtagelse af en kamp, som vi ikke snakker om, så har kampene i perioder været ganske tætte, men nogle minutters udfald, er i den grad blevet straffet. Søndag er der så en ny mulighed for at vise, at man godt kan spille op mod Frederikshavn, og at man har lært af sine udfald.

Frederikshavn kommer ind til kampen med et hårdt nederlag i bagagen. Hjemme i Frederikshavn var man foran 3-1 mod Esbjerg, men en flot slutspurt af vestjyderne, endte med at sikre dem en 3-4 sejr efter overtid. Man er ikke tilfreds i Frederikshavn, med at smide en sejr på den måde. Det er ikke noget der passer ind i Mario Simionis hoved. Mon ikke hele hans trup er klar på at slå tilbage søndag.

Blue Fox skal gøre som de plejer. De skal komme med masser af fart. Fart, teknik og vilje, er de tre ting, som Blue Fox bygger på i denne sæson. Vi kan ikke matche Frederikshavn på fysikken, så det gælder om at få kampen til at forgå på vores præmisser. Koncentrationen skal være på plads. Der er ikke plads til udfald.

Det var sjovt fredag, og det kan det også blive søndag. Hidtil i denne sæson, har disse to hold spillet målrige opgør. Om det sker igen, finder vi ud af søndag eftermiddag, når pucken smides kl. 15.00 på Kvik Hockey Arena.

Byens rødder – Midtjyske vilje. Rigtig god kamp til alle.