Efter en veloverstået, og succesfuld landsholdspause, som resulterede i tre danske sejre i tre kampe, over henholdsvis Sydkorea, Norge og Østrig, er Metal Ligaen igen klar til at blive genoptaget. Det sker tirsdag kl. 19.00, når Rødovre Mighty Bulls kommer på besøg i Herning.

Blue Fox gik på pause, med et 2-1 overtidsnederlag ude mod Odense. Et point er dog bedre end ingenting, og Blue Fox kunne sagtens have vundet. De ramte ”træværket” tre gange, og var fra start uden tre mand. I løbet af kampen forsvandt yderligere to, så heldet var absolut ikke på rævenes side.

Nu er det så igen tid til en hjemmekamp, og tid til at finde tilbage på sejrssporet. Blue Fox har ikke tabt to sammenhængende kampe i denne sæson, og det skal de heller ikke denne gang. De skal gøre som de har gjort så mange gange i denne sæson. De skal komme hårdt ud, og så skal de score mål. Blue Fox vandt sæsonens hidtil eneste møde mod holdet fra Vestegnen. I Rødovre vandt Blue Fox 5-3, efter de ellers kom hurtigt bagud med 2-0. I den kamp var Blue Fox uden tvivl det bedste hold.

Rødovre har igen imponeret i denne sæson. Mange så dem i bunden, men de ligger altså med i den sjove ende, og med en rigtig stærk formkurve, er de pludselig helt med i kampen om final4. Rødovre har vundet fem af deres seneste seks kamp, og har bla. Besejret SønderjyskE og Esbjerg.

Blue Fox er nummer et, og er sikre på final4. Rødovre er lige nu nummer fem, og ligger i hård kamp med Odense og Aalborg om den sidste plads. Rødovre har to point mindre end de to andre, men de har også spillet en kamp mindre. Så kampen tirsdag aften, kan være altafgørende for Rødovre, i deres jagt på deltagelse i Boxen.

Pucken smides tirsdag kl. 19.00 på Kvik Hockey Arena.

Byens rødder – Midtjysk Vilje. Rigtig god kamp til alle.