Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Det er back to back weekend, og det betyder at Blue Fox skal i kamp igen allerede lørdag aften. Her spilles opgøret så i Esbjerg, og der er face off kl. 19.00.

Der er egentlig ikke så meget at sige, andet end at Blue Fox har noget de skal ud og levere. De har noget de skal ud og bevise, overfor sig selv selvfølgelig, men ikke mindst overfor deres fans og sponsorer. Over 2600 var mødt op fredag aften, og de måtte gå noget skuffede hjem. Det var simpelthen uacceptabelt det som Blue Fox leverede, og specielt på hjemmebane. Det må simpelthen ikke ske, med det hold vi kunne sende i kamp. Der var slet ikke nok, af noget af det der skal være der. Når Blue Fox løber på isen lørdag i Esbjerg, så må man ganske enkelt forvente at se en helt anden indstilling. Man må kunne forvente en trodsreaktion.

Blue Fox bliver nød til at revanchere sig. Vi snakker ikke om ”hævn” overfor Esbjerg, for de leverede en rigtig stærk indsats fredag. De havde fart i skøjterne, de var aggressive, og da gav ikke Blue Fox tid eller ro. Vi snakker om at Blue Fox skal revanchere sig selv, for det var først og fremmest os selv vi tabte til fredag, ved gang på gang at tage de forkerte beslutninger, og ved ikke at være skarp når det gjaldt. Det er der ikke plads til på dette niveau. Mod SønderjyskE gav vi to mål væk på et minut, og i dag gjorde vi det samme igen.

Vi skal ikke længere snakke om top fire. Vi skal udelukkende fokusere på at finde noget stabilitet. Det skal gerne komme igennem noget lyst, gejst og vilje. For vi har spillerne, men af en eller anden grund så holder de sig tilbage. Det er hårdt at stå som fan, og virkelig brænde for det her. At virkelig gerne ville det her, og så stå tilbage med en følelse af, at spillerne ikke har det på samme måde. Sådan er det formentligt ikke, men sådan føltes det efter kampen fredag.

Det er udelukkende et spørgsmål om indstilling. For vi har spillerne til at levere, og vi har holdet til at være med. Det har vi jo set. Hvorfor det skal svinge sådan vides ikke, men det er det vi skal have fundet en kur i mod. Selvfølgelig er det de tre point lørdag det handler om. Men indstillingen er næsten lige så vigtig. Hvis ikke helt oppe på samme niveau. Vi må ikke levere på denne måde igen.

Skal vi finde noget positivt fra kampen fredag at tage med, så må det være at vores boxplay fungerede godt, og at Frederik Søgaard kom ind til sin debut, og stod 38 rigtig flotte minutter i målet. Vi havde også chancer til flere mål, og inden vi overhovedet kom bagud 0-1 efter bare 46 sekunder, havde vi en kæmpe chance for at komme foran. Vi var på ingen måder udspillet. Faktisk var kampen ganske lige. Men Esbjerg var lidt bedre over hele linjen, og ligger man så det hele sammen, så for man en stilling der hedder 1-5. Det handler om at VÆRE KLAR, og have den RETTE INDSTILLING.

Nu gælder det om at få lukket 2018 ordentligt ned, så vi kan gå ind i det nye år med optimisme og tro på tingene. Pucken smides lørdag kl. 19.00 i Esbjerg.

Byen rødder – Midtjysk vilje. Rigtig godt nytår, og rigtig god kamp til alle.