Skrevet af: Anders Skou Agerlund

En stime på otte sejre i træk blev afsluttet brat, da Blue Fox løb ind i en øretæve ude mod Aalborg. Et amputeret Blue Fox-hold tabte med skuffende 8-2. Nu gælder det om hurtigt at komme tilbage på rette spor, og det skal gå ud over Gentofte, som tirsdag gæster Kvik Hockey Arena. Pucken smides kl. 19.00.

Det som skete i Aalborg var ikke godt nok. Selvfølgelig er vi hårdt ramt af afbud, men det kan vi ikke gemme os bagved, efter sådan et resultat. 8-2 må aldrig ske. Det må i hvert fald aldrig ske for Blue Fox. Så må man sætte en prop i, og accepterer, at man ikke kommer af sted med point, men i det mindste med æren i behold. Nu gik det som det gik, og vi må kigge frem af. Fra sidste horn i Aalborg, til face off i Herning går der kun 50 timer, og dermed en hurtig chance for at slå tilbage igen. Metal Ligaen i denne sæson er ikke til at blive klog på. Alle slår alle, og man går lige fra en storsejr, og til at få tæsk. Vi ligger det bag os, og kigger frem af.

Gentofte Stars kommer til Herning, og Blue Fox skal ud og hente tre point. Hårdt arbejde kommer man langt med, og mod et stærkt defensivt hold som Gentofte, bliver det også en nødvendighed. Blue Fox skal finde motivation i den seneste kamp, og bruge det som krudt i tønden, når de indtager isen tirsdag. Til kampen forventes det også, at U20-profilerne Jakob Jessen og Daniel Nielsen igen vil være at finde i Blue Fox-opstillingen.

Gentofte kommer til Herning med selvtillid. Efter et voldsomt formdyk, hvor holdet raslede ned igennem rækken, har de i den grad genfundet formen. Det er således blevet til fem sejre i træk. De første tre efter straffeslag, og de seneste to i ordinær tid. Det placerer dem på en ottendeplads, med 54 point. Fire point fra den play off-givende sjetteplads, og 21 point efter Blue Fox.

Det bliver en kamp mellem ligaens bedste angreb i form af Blue Fox, med deres 146 mål, og Gentoftes stærke forsvar, som kun har lukket 88 mål ind, hvilket er næstbedst, kun overgået af Frederikshavn med 86. Samtidig bliver det en kamp mellem ligaens to mest fair-spillende hold. Kun Blue Fox og Gentofte holder sig stadig under 400 minutter. Blue Fox har taget 369 minutter, mens Gentofte er ligaens ”pæneste drenge”, med kun 354 minutter.

Alle kampe er vigtige, men efter kampen i Aalborg, er denne virkelig vigtig. Både med henblik på tabellen, men måske endnu vigtigere, med henblik på at kigge sig selv i spejlet. Pucken smides tirsdag kl. 19.00 på Kvik Hockey Arena.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.