Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Blue Fox tog fredag aften den tredje sejr på stribe, og det betyder at spillerne søndag løber på isen hjemme på Kvik Hockey Arena, med viden om, at en sejr, vil sende holdet i semifinalen. Pucken smides kl. 15.00.

Blue Fox løb på isen i Herlev fredag aften, i en endnu mere afbudsramt udgave, end tilfældet havde været tre dage tidligere. Både Sebastian Ruders og Christian Silfver var blevet hjemme i Herning, og dermed var Blue Fox nede på seks backs, hvor af kun kaptajnen, Daniel Nielsen, rigtigt byder ind offensivt. Så der ventede en stor opgave, for flere unge spillere, mod et presset Herlev mandskab.

Det blev en kamp, som både bidrog med positivt og negativt. Det positive er, at holdet, trods en skidt start, kom tilbage. Vi kom hurtigt bagud, og var i problemer i hele første periode. Men vi slog i den grad tilbage. Udligningen faldt i undertal, og 2-1 føringen kom et sekund før anden pause. I tredje periode startede vi som lyn og torden med to mål på et minut, og pludselig viste tavlen 1-4. Skal man så tage de kritiske briller på, så lader vi os provokere af Herlev, og tager alt for mange udvisninger. Vi ved, at Herlev spiller fysisk, og bliver de presset, går de over grænsen. Det skal vi udnytte, i stedet for at hoppe med på samme vogn. Når vi er ramt på bredden i forvejen, så er det ikke smart at sidde i boksen, eller blive sendt i bad. Det resulterede også i tre baglæns-mål, hvilket selvfølgelig ikke betyder så meget, når man score seks mål selv. Men det går altså ikke i en semifinale, når modstanden bliver af en anden kaliber.

Men bundlinjen er heldigvis positiv. For Blue Fox gjorde hvad de skulle. De vandt endnu en kamp, og er nu oppe med 3-1. Vi er en sejr fra semifinalen, og den jagter vi søndag eftermiddag. Et kendt ordsprog siger, ”at den fjerde sejr er den sværeste”. Det kan der måske være noget om. Men Blue Fox har fint styr på det. Vi er et bedre hold, og vi er på hjemmebane. Missionen er helt klar. Vi skal vinde søndag hjemme på Kvik Hockey Arena, og spille os i den semifinale. Vi gider ikke flere ture til Herlev i denne sæson. Der er ingen grund til det.

Skarpheden er der, og nu gælder det om at fortsætte med den fart, som vi har haft i de sidste to hjemmekampe. Herlev kan ikke følge med, og som vi har set i de sidste to kampe, så er de begyndt at tage de udvisninger, som de har gjort hele sæsonen. Vi skal holde fokus på opgaven, og ikke lade os irritere af Herlev. Holder vi os til vores gameplan, så lukker vi serien søndag, i vores egne trygge rammer.

Lad os møde talstærkt op, og give drengene den opbakning de fortjener. Lad os skabe en festlig ramme, og lad os sammen spille os i semifinalen. Det er på Kvik Hockey Arena, søndag eftermiddag kl. 15.00.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.