Med blot én enkelt dag tilbage inden transfer deadlinen er det lykkedes Herning Blue Fox, at finde den sidste offensive tilføjelse, til det hold der nu gør klar til det altafgørende slutspil.

Den seneste tid har trænerteamet hos de midtjyske ræve været på udkig efter en mulighed, for at styrke truppen og dermed lave den sidste finjustering inden de vigtige vind eller forsvind serier der starter i marts måned. Positionen har længe været et åbent spørgsmål, men det har også været vigtigt, at man følte den sidste import også vil blive en styrkelse af holdet.

Det mener cheftræner Petri Skriko at have fundet i den 28-årige canadiske angriber Lindsay Sparks, der kommer fra et ophold i den næstbedste svenske liga Allsvenskan. Her var han tiltænkt en rolle som pointkonge, som det lød i sommerens svenske pressemeddelelser, men desværre er det aldrig helt lykkedes Lindsay at falde til i Södertälje SK. Her har han været holdkammerat med danske Nicolai Meyer og Herning målmanden George Sørensen, der giver varme anbefalinger med om den sympatiske angriber.

Forhåbentligt kan Lindsay vende et nyt blad i historien, og i Herning vise takterne på pointtavlen, som han har haft for vane i hovedsageligt den amerikanske hockeyliga ECHL, hvor han i sidste sæson for Atlanta Gladiators lavede 58 point i 59 kampe.

Kontrakten med Lindsay Sparks er naturligvis betinget af den endelige godkendelse fra Danmarks Ishockey Union ligesom arbejdstilladelsen også skal på plads inden de midtjyske ishockeyfans kan glæde sig over den nye canadiske tilføjelse hos Byens Rødder.