Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag aften spiller Blue Fox den sidste træningskamp, inden en ny sæson i Metal Ligaen begynder. Modstanderen er Frederikshavn. Kampen spilles i Silkeborg, og første face off er kl. 19.00. Der er gratis entré.

Resultatet i træningskampe er ligegyldige. Det er spillet det handler om. I Blue Fox lejren er man dog ikke tilfreds med nogen af tingene lige for tiden. Efter seneste kamp, som Blue Fox tabte med 5-2 til Esbjerg, var det i hvert fald tydeligt, at der ikke var tilfreds i ræveflokken. Træner Petri Skriko sagde, “at det er som om spillerne tror de er bedre end de egentlig er”, og vores nye back Jurij Repe udtalte “At det her kan vi slet ikke være bekendt”. Så selvom det kun er træningskampe, så er det tydeligt, at Blue Fox gerne vil mere end det her.

Fredag er så sidste test, inden det går løs, og sidste chance for at få nogle ting på plads. Der er ingen der forventer at det hele sidder i skabet fra første kamp, men lidt mere sammenhæng, end tilfældet var mod Esbjerg er velkommen. Kampen mod Frederikshavn er ikke bare vigtig med henblik på at få rettet tingene til, men eftersom at Frederikshavn også er modstanderen, når Metal Ligaen skydes i gang på fredag om en uge, så er der også noget mentalt at hente.

Frederikshavn er faktisk i samme båd som Blue Fox. De har spillet fem træningskampe, og tabt fire af dem. Deres eneste sejr kom i deres seneste kamp, som efterhånden ligger 17 dage tilbage. Her blev det til en sejr på 7-4, over et afbudsramt Blue Fox hold. 17 dage uden kamp er lang tid i en optakt til en ny sæson, så mon ikke de ser frem til at komme i kamp igen.

Sidste træningskamp, og dermed sidste chance til at finpudse. Resultatet betyder ikke noget i en træningskamp, men Blue Fox og Frederikshavn har sammenlagt spillet 10 træningskampe, og vundet to. Vi er en uge fra sæsonstart, og her mødes de så igen. Så mon ikke resultatet faktisk betyder lidt i denne kamp?

Kampen begynder kl. 19.00, og det koster gratis at komme ind i Sportscentret i Silkeborg.

God kamp til alle.