Så er Herning Blue Fox klar til at løfte sløret for den første nye tilgang på importsiden. Det bliver i første omgang en forstærkning med canadiske rødder til forsvaret.

Således er den 27-årige canadier Sean Flanagan klar til at skifte Nordamerika ud med de danske isbaner, og ikke mindst med meget motivation for at vise sig frem på den europæiske scene. Han tager rejsen fra i de seneste 5 sæsoner at have spillet i East Coast Hockey League, i øvrigt senest med et ophold i klubben Fort Wayne Komets, som Herning sidst hentede en spiller fra i 1988. Dengang var det dog en angriber som senere skulle tilspille sig kultstatus i den midtjyske hockeyklub…
Forinden ECHL optrådte Sean for holdet Mavericks ved Minnesota State University, som han hjalp med at føre til 2 WCHA mesterskaber. Han opnåede desuden selv en plads på WCHA All-Academic holdet i ligaen ligesom han i sin første sæson gennem en stærk indsats spillede sig på WCHA All-Rookie holdet.

Det bliver med andre ord en stærkt kompetent forstærkning til defensiven. Sportschef Martin Struzinski har kigget meget på sammensætningen, og siger følgende om seneste brik i puslespillet.
”Sean er en allround, skøjtestærk spillende back med en rigtig god spilforståelse. Han besidder nogle enestående tekniske færdigheder, hvilket suppleres med en god fysik. Han passer perfekt ind i vores i forvejen stærke defensiv, hvor han naturligvis vil få en stor rolle i det fremadrettede spil. Vi har udelukkende modtaget positive tilbagemeldinger om hans personlighed, samt hans spillemæssige kvaliteter, og vi ser meget frem til at følge ham i den kommende sæson”, fortæller Blue Fox sportschefen.

Hovedpersonen selv sender også en hilsen til Blue Fox’ fans og sponsorer. ”Jeg er meget begejstret for at blive en del af Blue Fox organisationen til den kommende sæson. Jeg ser frem til at lære byen og folkene i Herning at kende. Det bliver en spændende sæson, og jeg kan ikke vente med at komme i gang med holdkammeraterne, og starte opbygningen mod vores mål om at bringe et mesterskab tilbage til Herning”, lyder det fra Sean Flanagan.

Kontrakten med Sean Flanagan er naturligvis betinget af den endelige godkendelse fra Dansk Ishockey Union.