Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Hvad skal man bruge sin søndag eftermiddag på? Svaret er ganske simpelt. Man skal til ishockey på Kvik Hockey Arena. For at være mere præcis, så skal man ud og overværer kampen mellem Blue Fox og Frederikshavn White Hawks. Første puck smides kl. 13.30, og alle børn T.O.M 15 år kommer gratis ind.

Der venter en rigtig lækkerbisken af en ishockeykamp søndag eftermiddag, når Blue Fox får besøg af Mario Simoni, og hans tropper fra Nordskov, aka. Frederikshavn White Hawks. To hold i god form, og to hold, som plejer at spille underholdende kampe.

Første møde i år denne sæson, var nok kun underholdende, hvis man kom fra Nordjylland. 8-1 endte kampen, og så snakker vi ikke mere om det. En uge senere var der retur kamp i Herning, og her sejrede Blue Fox med 3-2, efter en tæt kamp, som blev afgjort få minutter før tid, af Toni Kallela. Så det står 1-1 indbyrdes, inden kampen søndag.

Kasse, mål, garn, net. Det er alle ord som kan bruges, når man score mål, og det har Blue Fox i den grad gjort i deres seneste to kampe. 7-1 over Rungsted og 8-1 over SønderjyskE. Mange spillere har budt ind, og specielt Markus Jensen har været varm. Man skal ikke lade sig rive for meget med af sejrenes størrelse. De er kommet på en lidt billig baggrund. Men selvfølgelig er der en masse godt at tage med. Det er aldrig negativt, at score 15 mål på to kampe, og kun lukke to ind. Men søndag, venter der altså en helt anden modstand.

Frederikshavn vandt fredag hjemme 3-1 over Esbjerg, og fik dermed lagt det skuffende nederlag ude mod SønderjyskE bag sig. De råder over et stærkt og bredt hold, med fire kæder, som alle kan byde ind. Den canadiske angriber, Mark Hurtubise, som startede sæson sløvt, er virkelig kommet i gang, og var på pletten igen fredag, med to mål.

Det er søndag eftermiddag. Det er på Kvik Hockey Arena i Herning. Børn T.O.M 15 år kommer gratis ind, og showet starter 13.30.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.