Herning Blue Fox spiller på søndag den 11. august sin første træningskamp forud for sæsonen 2019-20. Modstanderen hedder Frederikshavn Whitehawks, der er faceoff kl. 14.00 og som altid til træningskampene er der gratis entré.

Og til netop den første træningskamp er der rigtigt mange gode grunde til at dukke op og nyde en søndag eftermiddag på Kvik Hockey Arena. Forinden kampen får vi nemlig prominent besøg af bysbarnet og NHL superstjernen Frederik Andersen, der på trods af sin status som én af verdens allerbedste målmænd ganske uhøjtideligt svinger forbi “for at sige hej”. Og så er der naturligvis en god mulighed for tidligt at stifte bekendtskab med Rødderne anno 2019-20, vi forventer at være meget tæt på fuld holdopstilling.

Frederik Andersen har lovet at kigge forbi Support lokalet forud for kampen kl. 13.20 til en snak om livet i NHL, det nyopstartede Hockey Stars koncept og alle de andre spørgsmål der presser sig på, og så er der naturligvis også en mulighed for at få en autograf til samlingen fra Frederik. Vi åbner Puck baren fra kl. 13.00, og håber at se dig til en super søndag eftermiddag i selskab med Byens Rødder, NHL stjernen Frederik Andersen og alle vores fantastiske fans og publikummer.

OG HUSK DER ER GRATIS ENTRÉ