Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Der venter Blue Fox, og vores publikum to svære, vigtige, og yderst interessante kampe i den kommende weekend. To gang på små 44 timer slår Kvik Hockey Arena dørene op til Metal Liga ishockey, mod to af vores helt store konkurrenter, SønderjyskE og Frederikshavn. Fredag aften kl. 19.30 smides pucken til det første opgør, og det bliver mod de lyseblå SønderjyskE.

Når man siger Blue Fox mod SønderjyskE, så behøver man ikke sige så meget mere. Stillingen i ligaen og holdenes formkurve bliver sat på standby i omkring to timer, og så bliver der ellers leveret underholdning for alle pengene på isen. Alt andet bliver glemt. De her kampe har deres eget liv, og skuffer aldrig. Blue Fox mod SønderjyskE er simpelthen det tætteste man kommer på underholdnings-garanti i Metal Ligaen.

Blue Fox kommer ind til kampen med en 3-2 sejr over Rungsted, og dermed er nederlaget i BOXEN til Aalborg, sendt i glemmebogen. Blue Fox spillede en ganske udmærket kamp mod Rungsted, og vandt også fortjent. Der var god fart, og spillerne udviste lysten til at vinde. Dermed ikke sagt at det var en perfekt kamp. Der blev stadig lavet for mange fejl i egen zone, og så kniber det lidt med skarpheden for tiden. Men tre mål var nok, og sejren sendte Blue Fox 10 point foran Aalborg på andenpladsen, efter lige så mange kampe spillet.

Historien er lidt en anden i Vojens. Man kan vist godt sige, at de i SønderjyskE oplever den største modgang, i meget lang tid, og det er uden at overdrive. Tidligere på sæsonen kunne de svingende, og til tider skrækkelige resultater undskyldes med, at stort set hele offensiven var ude med skader. Men efter at de næsten alle sammen er kommet tilbage igen, så udebliver resultaterne stadigvæk. Senest blev det til et nederlag på 5-3 ude til Herlev, i en kamp hvor man ellers var foran med 3-2, til der manglede under fem minutter. De kæmper voldsomt med at finde rytmen, og et kig på tabellen, giver et syn, der næsten ikke er til at tro på. De seneste 10 års mest succesrige ishockey klub, indtager niendepladsen, ud af 11 hold. De har 46 point efter 40 kampe, og er 41 point efter Blue Fox. Det utænkelige er stort set en realitet. Nemlig at SønderjyskE ikke kommer direkte med i play off, men skal kvalificere sig igennem play in. Der er 30 point tilbage at spille om, og de har lige nu 17 point op.

Så det er top mod bund, og det er et Blue Fox-hold, som har vundet alle kampe mod SønderjyskE i denne sæson, ordinær tid, og med en målscorer på 17-4. MEN, to af kampene har været helt tætte, og de her kampe har, som skrevet tidligere, deres helt eget liv. Alt bliver sat på standby, nu gælder det 60 minutters ishockey, mellem to hold, som har respekt for hinanden, og som elsker at besejre hinanden.

Så kom i god tid, når Kvik Hockey Arena danner rammen, om et med sikkerhed, nyt, underholdende, og intenst opgør, mellem Blue Fox og SønderjyskE. Showet begynder fredag aften, kl. 19.30.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.