Kære sponsorer, Herning Ishockey Klub, supportere, frivillige og sæsonkortholdere,

Det blev sportsligt desværre ikke den sæson vi havde forventet, men jeg skylder jer alle en kæmpestor tak for jeres opbakning på hver jeres måde! I skal vide, at uden jeres opbakning, så var vi ikke hvor vi er nu, og på trods af, at vi alle er skuffede lige nu, så går vi en spændende fremtid i møde, og det er udelukkende pga. jeres opbakning.

Jeg og den sportslige ledelse tager det fulde ansvar for vores manglende sportslige succes, men er samtidig fuld af fortrøstning for, at vi kommer stærkt tilbage, og at vi kommer styrket ind til en ny sæson.
Vi står med unikke nye faciliteter, og dem har jeg ansvaret for, at vi får udnyttet med succes til fremtiden, noget jeg sammen med mine kollegaer vil gøre vores bedste for at realisere…

Tak for opbakningen, og igen vil jeg sige, uden jer var det ikke muligt!

I dag er vi skuffede og kede af det, men om en uge, så kigger vi fremad mod en ny og spændende sæson. Det bliver en sæson, som jeg lover byder på nytænkning for ishockeyen i Herning. Sammen med vores moderklub Herning Ishockey Klub, har vi nogle spændende fælles visioner, så der er meget at se frem til…

De bedste hilsner
Torben Skovsgaard