Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Søndag kl. 15.00 indtager Blue Fox isen hjemme på Kvik Hockey Arena. Modstanderen er Rødovre Mighty Bulls. Et hold som Blue Fox i den grad har et regnskab at gøre op med.

Som sagt tidligere, så kigger vi ikke på tabellen mere. Den er, desværre, blevet lidt ligegyldig set med Blue Fox øjne. Det Blue Fox skal fokusere på resten af grundspillet, er at få noget spil til at fungere, og sætte nogle gode præstationer sammen. Det gælder om at hæve vores bundniveau, og få nogle succesoplevelser.

I kampen fredag var vi i Esbjerg, og her endte det med et nederlag på 3-1. Det var endnu en gang efter en kamp hvor Blue Fox var med på alle parametre. Faktisk var vi også i store perioder det bedste hold, men målene udeblev. Så spillet og indstillingen kan i den grad tages med ind til kampen mod Rødovre, og de efterfølgende kampe.

Det må være et toptændt Blue Fox hold der indtager isen søndag. Ikke fordi der er livsvigtige point på spil, men fordi der er STOLTHED på spil. Der er virkelig noget der skal revancheres, og noget der skal sættes på plads. Det kræver ikke specielt god hukommelse for at huske, hvad der skete sidst de her to hold mødtes. Kampen blev spillet i Rødovre, og Blue Fox var på toppen. De sad på alt og bragte sig på 0-4. Men på bare ni minutter væltede korthuset fuldstændig. Rødovre endte med at vinde 6-4, og så snakker vi ikke mere om det. Nu gælder det den nye kamp, hvor oplevelsen fra sidst i den grad må være benzin på bålet i ræveflokken.

Rødovre er i god form for tiden. Faktisk har de ikke forladt isen uden point siden 28. december, og de har vundet deres tre seneste kampe. Rødovre er som altid et hold der arbejder hårdt, og skøjter rigtig meget. Vil man besejre ”tyrene” fra Vestegnen, så gælder det om at være klar fra start. En af holdets største profiler må dog nøjes med at se kampen søndag fra tribunen. Angriberen Mathias Asperup, som ellers lige var blevet udtaget til landsholdet, har brækket en finger, og forventes ude det næste stykke tid.

Der er meget at arbejde med, men vi har heldigvis stadigvæk godt seks uger. Det er ikke hver eneste kamp vi kigger på, men derimod det samlede billeder, over det næste stykke tid. Vi arbejder frem mod play off. Selvfølgelig gælder det om at vinde, og det går vi også efter søndag. Faktisk gælder det rigtig meget om at vinde søndag. For der er noget der skal hævnes. Det er ”Tid til revanche”

Pucken smides søndag kl. 15.00 på Kvik Hockey Arena

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.