Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Tirsdag aften slår Kvik Hockey Arena dørene op igen. Blue Fox får besøg af Rødovre Mighty Bulls, i jagten på tre nye point, og en god optakt, til næste weekendens besøg i Jyske Bank BOXEN, til Final4 i Metal Cuppen. Pucken smides kl. 19.00

Søndag hentede Blue Fox sæsonens første sejr på Fyn, og udlignede til 2-2 indbyrdes mod Odense Bulldogs. Blue Fox bragte sig foran 2-0, men måtte godt halvvejs i kampen se Odense udligne. Men i tredje periode dukkede Lasse Lassen op, og sikrede sejren. Anders Poulsen, Jakob Jessen og Simon Nielsen var alle at finde på holdkortet igen, og sidstnævnte spillede hele kampen i målet. Ari Ahonen var derimod helt ude af truppen. Om det var for at spare ham, eller om der er noget galt med finnen, bliver vi nok klogere på tirsdag.

Rødovre har haft en slidt svingende sæson. Så har de tabt en del kampe i træk, for i en periode at vinde kamp efter kamp. De kommer til Herning med en lidt svingende formkurve. De har blandt andet sejret ude over Frederikshavn, og derefter tabt hjemme til Hvidovre. Søndag blev det til et point, da Esbjerg vandt efter overtid i Rødovre Skøjte Arena. Men Rødovre er som altid et hold man skal have stor respekt for. De arbejder altid stenhårdt, og de giver aldrig op.

De kommer til Herning uden ikonet Rasmus Astrup, som stadig er tvunget til at holde sig fra isen, efter en blodprop i hjertet. En rigtig grim oplevelse, som heldigvis sluttede lykkeligt. Fra Herning skal der lyde et ønske om en rigtig god og hurtig bedring.

Blue Fox skal hente tre point, men denne kamp gælder mere end bare de tre point. Det gælder om at få den bedst tænkelig optakt, frem mod næste weekend. Det bliver en historisk oplevelse, når Jyske Bank BOXEN, ligger is til Final4. Det er et af sæsonens helt store mål for Blue Fox, og selvom vi ikke skal have fokus på det endnu, så skal det bruges som motivation. Vi må ikke gå ind til Final4, med et nederlag. Vi skal have en sejr, og tre point på kontoen, så vi kan forsvarer vores førsteplads.

Der er face off kl. 19.00 tirsdag aften.

Byens rødder og Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.