Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Kampene kommer som perler på en snor for tiden. Fredag skal Blue Fox i kamp for femte gang på de sidste 11 dage. Denne gang er det Ørnene fra Herlev som kommer på besøg på Kvik Hockey Arena, hvor pucken smides kl. 19.30.

Blue Fox ved hvor målet står i denne sæson. I de første 23 kampe har holdet nu scoret 97 mål, og dermed ligger det i luften, at mål nummer 100, kan blive scoret fredag på egen is. I de sidste fire kampe har man scoret 28 mål, hvilket er et snit på vilde syv mål pr. kamp.

Blue Fox skal rejse sig foran deres hjemmepublikum igen, efter kampen mod Frederikshavn. Et på ingen måder skræmmende Frederikshavn-hold, fik næsten foræret sejren. Blue Fox havde masser af spil og chancer, men skarpheden manglede i den kamp. Syv minutters manglende koncentration blev straffet. Tirsdag rejste holdet sig så igen, ved at vinde 10-2 ude over Hvidovre, og nu gælder det så Herlev. Et hold som Blue Fox uden tvivl er kæmpe favorit mod, og som de også skal besejre.

Herlev ligger sidst, med et point op til Hvidovre, for på Play-in-givende 10. plads. I søndags vandt de en livsvigtig sejr, da netop Hvidovre blev besejret. Tirsdag tabte man så 4-2 hjemme til Esbjerg. Herlev har ligaens næst dårligste målscorer, med minus 46, og de er samtidig ligaens mest udviste hold, med hele 521 minutter, hvilket er 317 minutter mere end Blue Fox.

Blue Fox vandt sæsonens første opgør med 4-3 efter straffeslag hjemme i Herning, mens man i den anden kamp gjorde kort proces, og vandt sikkert 6-1 på udebane.

Der er ingen tvivl om hvem som er favorit, men intet er givet på forhånd. Der findes ingen nemme kampe. Herlev jagter point, og de kommer for at jagte overraskelsen. Det er op til Blue Fox at være klar, og hvis hvem som bestemmer på Kvik Hockey Arena.

Pucken smides kl. 19.30. Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.

Husk julegaverne kan købes i merchandise boden ved indgang 3, der er masser af penge og spare.