Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Metal Ligaen byder på et vaskeægte topbrag søndag, når pucken kl. 15.00 smides i Gigantium i Aalborg.

Der er Metal Ligaens nummer et og to som mødes. Det er en kamp imellem et hjemmehold, som er ligaens bedste hjemmehold, som er det tredje mest scorende hold, og som har den tredje bedste målscorer. De møder er udehold, som er ligaens bedste udehold, som er det mest scorende hold, og som har ligaens bedste målscorer. Det kan næsten kun blive en underholdende kamp.

Blue Fox kommer ind til kampen med imponerende otte sejre i træk. Sådan en stime er altid imponerende, men det bliver kun mere imponerende af, at holdet har været hårdt ramt af skader og afbud, i den periode. Alligevel har de formået at hente masser af point, og score et hav af mål. Nu er der så gået fem dage siden sidste kamp, og spillerne har fået et velfortjent hvil. Så kræfterne må være til stede, når de søndag besøger Aalborg. Så kan vi kun krydse fingre og håbe på, at en spiller eller to også har fundet deres vej tilbage til truppen. Det er tiltrængt.

Aalborg løber ind til kampen velvidende, at skal de holde kontakten til Blue Fox, så kræver det en sejr. Afstanden før kampen mellem de to hold er på 10 point. Sidste Piraterne var på hjemmebane, smadrede de Herlev med vanvittige 13-1. Men fredag kom de lidt ned på jorden igen. En 2-0 føring ude mod SønderjyskE blev sat over styr, og endte med et nederlag på 4-2. Det var en underholdende kamp, hvor begge hold gik til den, og det kunne lige så godt have været Aalborg, som havde taget sejren.

Nu er det en ny kamp, og der er vigtige point på spil. Der er også noget psykologisk på højkant. Det er sidste kamp mellem disse to hold, inden de krydser klinger i Jyske Bank Boxen, til semifinale i Metal Cuppen. Så det er sidste chance, for at få sendt et signal til modstanderen.

Byens rødder – Midtjyske vilje. Rigtig god kamp til alle.