Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Søndag eftermiddag, løber Blue Fox på isen for næstsidste gang hjemme på Kvik Hockey Arena, i denne sæsons grundspil. Kl. 15.00 smides pucken til opgøret mellem Metal Ligaens nummer et og to, Blue Fox og Aalborg Pirates.

Det kan blive kampen, hvor Blue Fox endegyldigt sikre sig førstepladsen i grundspillet. Det kræver tre point. Det kan også blive kampen hvor der pludselig opstår ny spænding. Men en del af det afhænger også af hvordan det går for Aalborg, når de fredag aften tager i mod Vojens.

Blue Fox spillede tirsdag en rigtig god og underholdende kamp hjemme mod Esbjerg. Det var en af de bedste kampe i lang tid, også selvom resultat ikke helt blev som vi havde håbet. På en scoring et sekund før straffeslag, vandt Esbjerg med 2-1. Men det var marginalernes kamp, og det kunne såmænd lige så godt have været Blue Fox der havde taget sejren. Chancerne var der, men skarpheden manglede. Positivt var det dog at se, at defensiven igen spillede stærkt, og offensivt blev der skabt masser af chancer.

Blue Fox har haft det svært mod Aalborg i denne sæson, og de er som det eneste hold, bedre end Blue Fox indbyrdes. Nu er det sidste chance, for at skabe noget indbyrdes respekt, inden en evt. kommende play off serie. Det er faktisk kun blevet til en sejr til Blue Fox. En sejr som kom hjemme i Herning, og lød på 6-3.

Aalborg er i rigtig god form, og har siden Metal Cup triumfen i Boxen, kun tabt en kamp. De spiller på et stabilt højt niveau, og kommer med både fart og fysik. De kan mønstre et bredt hold, som er stærke i begge ender af banen. Med 144 mål er de ligaens tredje mest scorende hold, mens de med kun 98 baglæns-mål, er indehaver af den klart stærkeste defensiv.

Søndag danner Kvik Hockey Arena rammen om et opgør mellem Metal Ligaens bedste offensiv, mod den bedste defensiv. Det er et opgør mellem ligaens to bedste samlede målscorere, og så er det et opgør mellem nummer et og nummer to. Det er søndags-action-hygge for hele familien, og det forgår på Kvik Hockey Arena, søndag kl. 15.00. Børn t.o.m 15 år kommer gratis ind.

Skal grundspillet vindes? Eller skal der skabes ny spænding? Få svaret, fra første række.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.