Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Tirsdag kl. 19.00 løber Blue Fox på isen til deres tredje træningskamp, frem mod den nye sæson. Denne gang er det i Esbjerg, og der skulle gerne være gratis entré.

Blue Fox jagter deres første sejr. Selvom resultatet intet betyder i en træningskamp, så er det nu altid ganske rart, at få den der sejr. Fælles for de to første kampe mod Frederikshavn og Lillehammer har været, at Blue Fox tydeligvis mangler istid, men også at holdet samlet har sparet syv profiler, for at give tid til de yngre spillere. Det er nu det skal gøres, da bredden på holdet i sidste ende kan vise sig meget vigtig.

Kampen tirsdag vil være Esbjergs femte træningskamp, hvilket var en fordel som både Frederikshavn og Lillehammer nød godt af mod Blue Fox. Den betydelig mere kamptræning. Esbjerg åbnede med at tabe 3-2 ude til SønderjyskE. Derefter vandt de sikkert med 6-1 hjemme over Manglerud Stars fra Norge. Fire dage senere tabte de så med samme cifre hjemme til SønderjyskE, for så senest, at vinde 3-1 over Lillehammer.

Esbjerg og Blue Fox har en ting til fælles forud for den kommende sæson. Begge står de uden en kampklar hoved-arene. Men hvor Blue Fox forventes at kunne flytte hjem i de nye og forbedrede rammer i slutningen af oktober, så skal Esbjerg spille hele grundspillet inde i deres normale træningshal. ”Det skal gøre ondt, før det går godt” er der et ordsprog der siger. Derfor vil kampen tirsdag også blive spillet i træningshallen.

Kommer Blue Fox med fuldt hold denne gang? eller bliver der igen rokeret rundt og sparet? Det kan kun tiden vise. Men pucken smides uanset hvad kl. 19.00.

Næste gange Blue Fox spiller på ”hjemmebane” i Silkeborg, er tirsdag d. 4. september, hvor netop Esbjerg kigger forbi. Husk at Blue Fox altid giver gratis entré til træningskampe.

Rigtig god fornøjelse til alle.