Her midt i sommervarmen kan man allerede glæde sig til, at isen snart bliver lagt på rundt omkring i HockeyDanmark. Dog går der lidt tid før, at kampisen står knivskarpt i Herning, men byggeriet går planmæssigt, og vi håber på at kunne byde Jer indenfor til den allerførste ligakamp i den nyrenoverede Kvik Hockey Arena medio oktober.

Inden da har vi indgået en aftale med naboerne fra Silkeborg, som bliver vores første ”hjemmebane” til den kommende sæson. Således vil blårævene spille 3 træningskampe i Silkeborg, og som programmet umiddelbart ser ud lige nu, vil der også blive afviklet 3 turneringskampe ud af de 10 første kampe i Silkeborg.

Men for nu kan der sættes kryds i kalenderen til nedenstående datoer, hvor hjemmekampene således bliver spillet på Århusvej 45 i Silkeborg, hvor Silkeborg Skøjteløberforening holder til. Alle træningskampene som bliver afviklet i Silkeborg er med fri entré, så vi håber at se dig på lægterne, når det kommende Blue Fox mandskab skal vise formen frem mod sæsonstart.

TRÆNINGSKAMPE 2018-19
Tirsdag den 21. august kl. 19.00 Frederikshavn Whitehawks vs. Herning Blue Fox
Fredag den 24. august kl. 19.00 Herning Blue Fox vs. Lillehammer
Tirsdag den 28. august kl. 19.00 Esbjerg Energy vs. Herning Blue Fox
Fredag den 31. august kl. 19.00 SønderjyskE vs. Herning Blue Fox
Tirsdag den 4. september kl. 19.00 Herning Blue Fox vs. Esbjerg Energy
Fredag den 7. september kl. 19.00 Herning Blue Fox vs. Frederikshavn Whitehawks