Herning Blue Fox har nu hele programmet på plads for de træningskampe der venter lige efter sommerferien. Og der bliver tryk på med hele 6 kampe på en lille måned – foruden det kommende Hockey Stars arrangement, hvor Frederik Andersen tager anførerbindet på for et Blue Fox mandskab i showkampene der afvikles i Rødovre.

Der ligger også de klassiske træningskampe mod hhv. Frederikshavn og Esbjerg inden turen går til det irske og mesterholdet Belfast Giants, der søger dansk modstand før en for dem række spændende Champions Hockey League kampe.

Inden det hele går løs med Metal Ligaen 2019-2020, som starter allerede fredag den 6. september runder det prominente Liiga mandskab TPS Turku det midtjyske. Her er altså tale om en rigtig lækkerbisken, hvor et hold fra den bedste finske liga kommer til Danmark, og hvor der bliver mulighed for at se spillere fra allerhøjeste hylde.

Som altid er alle træningskampene på Kvik Hockey Arena gratis, så vi håber at se rigtigt mange af Jer i ”pre-season”, så i kan komme til at kende det nye hold der skal kæmpe for klubbens og byens ære.

Du finder kampprogrammet for træningskampene HER