Sæsonen 2017-18 er næsten nået til vejs ende, tilbage er blot at sætte vicemestrenes originale trøjer på auktion. Det sker forud for sidste testkamp mellem Danmark og USA på tirsdag. 

Vil du have fingrene i én af de spændende trøjer fra den netop overståede sæson, hvor det blev til en førsteplads i grundspillet, deltagelse i Final4 samt ikke mindst en finaleplads i slutspillet med en sølvmedalje til følge, så er det nu på tirsdag den 1. maj du skal troppe op. Det sker på Kvik Hockey Arena i cafeteriaet. Her åbner vi dørene allerede kl. 17.30, hvilket er starttidspunktet for auktionen, i god tid forinden det store publikumsryk og faceoff til den senere kamp, hvor det danske VM hold spiller mod USA i stærkeste opstilling.

Vi sælger fadøl til kun 20 kroner så længe trøjeauktionen varer, og håber at rigtigt mange af Jer har lyst til at kigge forbi og gøre en god handel. Alle trøjer købes enten kontant eller med kreditkort på dagen, og trøjen, ja den får du lov til at tage med hjem med det samme.

Eventuelle trøjer som ikke måtte blive solgt på dagen, bliver sat til salg på Blue Fox’ Facebook side senere.

På gensyn til trøjeauktionen 2017-18 på Kvik Hockey Arena.