Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Tirsdag aften skal Blue Fox for anden gang i sæsonen op mod ”Ørnene” fra Herlev. Første opgør vandt Blue Fox på egen is. Nu skal ”Rævene” så forsøge at sikre sig tre point på udebane.

Blue Fox fik fredag aften den forventede sejr over Hvidovre. Der skulle kæmpes helt til slut, før sejren kom i hus. Men den kom, og der kunne sættes tre point ind på kontoen. I denne kamp var det holdets nye finske førstekæde, som stjal fokus. Antti Keräla scorede to kasser. Toni Kallela lavede tre assists, mens Riku Pitkanen tegnede sig for to assists. Både målet til 3-0 og 4-3 var skabt af disse tre finske herrer. Så mon ikke de får chancen sammen endnu en gang.

Nu skal Blue Fox så op i mod et andet hold fra det ydre København, og igen løber Blue Fox på isen som favorit. Blue Fox topper Metal Ligaen, og de er også ligaens bedste udehold. Således har de hentet 17 point i syv kampe på fremmed is.

Herlev har, sammen med Hvidovre isoleret sig i bunden, og har efter 13 kampe fire point. Det betyder også, at de kan løbe på isen uden det store forventningspres. Herlev kommer fra en mindre afklapsning, da holdet fredag aften måtte rejse hjem fra Esbjerg med et nederlag på 5-0. Så de er sikkert tændte, og klar til kamp.

Begge hold jagter vigtige point, i hver deres ende af rækken. Selvom det er tidligt på sæsonen, så er der allerede masser at spille for. Hvert point tæller, og alle de point man får nu, kan ikke blive taget fra en igen.

Pucken smides kl. 19.00 tirsdag aften i Herlev.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.