Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Så er Blue Fox klar til næste punkt på kalenderen. Turen går over broen, og op til Danmarks dyreste adresser. Her venter der en svær udekamp mod Rungsted.

Blue Fox kom fredag tilbage på sporet igen, da holdet vandt 5-3 ude over Rødovre. En sejr med gode signaler. Holdet tog til Rødovre med et unødvendigt nederlag til Odense i bagagen, og kom hurtigt bagud 2-0. Men de lod sig ikke slå ud, og kæmpede sig tilbage. Det var første kamp med finske Ari Ahonen på mål, og hvad man kan læse sig frem til, så havde han en absolut godkendt debut.

Nu gælder det så et møde med Metal Ligaens nummer to fra Rungsted. Blue Fox skal være klar fra start, og det ved de godt. Vi jagter tre point, som vil kunne være med til at slå et hul ned til flere af konkurrenterne. Men det er på en svær udebane, efter en lang køretur. Så spillerne skal være 100 % klar. Men kører offensiven videre, så er der absolut mulighed for point. Blue Fox kan lave mål i år, og det er alle kæder som bidrager.

Rungsted er oppe på anden pladsen, med lige så mange point som Blue Fox. De startede sæsonen med to nederlag, men siden har de været varme. Således har de vundet syv kampe i træk, og er dermed ligaens mest formstærke hold. De råder over et stærkt mandskab, med flere velkendte profiler som Morten Green, Joachim Holten Møller, Mikael Christensen, Nikolaj Rosenthal, Marcus Olsson og Robin Bergman.

Det er Metal Ligaens top to, og to mest formstærke hold som mødes tirsdag kl. 19.00. Det er en ny vigtig kamp, med tre meget vigtige point på højkant. Metal Ligaen er allerede nu utrolig tæt og spændene.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.