Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag aften er det igen blevet tid til en af Metal Ligaens største opgør. Opgøret mellem Blue Fox og SønderjyskE. Denne gang forgår det i Vojens, og pucken smides kl. 19.30.

Blue Fox kommer med en frisk sejr i ryggen. Tirsdag blev det til en sikker sejr på 7-1, hjemme over Rungsted. Selvom sejren kom i hus på en lidt billig baggrund, så gav det tre point, og at score syv mål, er altid en positiv ting. Blue Fox har vundet sæsonens to første opgør mod SønderjyskE, og fredag går jagten ind på nummer tre.

Efter syv nederlag i træk, hvilket en den uden sammenligning værste periode, i SønderjyskEs historie, fik de en tiltrængt sejr, da Frederikshavn blev besejret med 3-2, på samme is, som kampen fredag spilles. Et hårdt arbejdende hjemmehold fik udbytte af deres arbejde, og kunne sætte tre point ind på kontoen, hvilket sender dem op på 30 point, for 22 kampe. De indtager dog stadig en skuffende, og meget uvant placering som nummer ni.

Blue Fox har i de seneste par kampe haft nogle skader. Til kampen i morgen er de med sikkerhed uden kaptajnen, Daniel Nielsen, Simon Nielsen og Oliver Gatz. Spørgsmålet er så, om ”lille” Daniel Nielsen, får comeback for Blue Fox, på hans gamle hjemmebane.

De skader Blue Fox har haft, er dog intet sammenlignet med det som SønderjyskE har været udsat for. Derfor skal man heller ikke ligge for meget i deres formkurve, eller deres placering. Gibson, Damon, Frank, Myllekoski, Henderson og Rasmus Nielsen, er blot nogle af de spillere, som har været ude, og stadig er. Hvem de stiller med fredag, vides derfor ikke. En ting er dog sikkert, og det er at deres nyeste import, Patrick Dwyer, med 416 NHL-kampe, får debut fredag.

Det er bund mod top, men der er ingen garanti for, at det vil kunne ses på isen. De her to hold, stepper op, når de møder hinanden. Pucken smides kl. 19.30 i Vojens.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.