Der er drøn på billetsalget hovedsageligt til udebaneafsnittet, hvor Aalborg Pirates’ fans fuldtalligt står klar til endnu en matchbold med et TOTALT UDSOLGT udebaneafsnit.

Dermed er der heller ikke flere billetter at hente, og er du én af dem der havde regnet med at skulle tage turen fra det Nordjyske, for at se kampen og endnu ikke har købt en billet, så må det ganske enkelt blive til oplevelsen i fjernsynet, hvor TV2 Sport som sædvanligt naturligvis transmitterer.

Et udsolgt udebaneafsnit betyder at der bliver fuldstændig proppet, at købe billet til et andet sted på stadion vil således ikke give dig adgang til udebaneafsnittet – lokation i arenaen står på billetterne, og forsøg på at placere sig enten i udebaneafsnittet uden gyldig billet eller i Hernings ståplads afsnit, vil ganske enkelt medføre bortvisning fra Kvik Hockey Arena. Ydermere kan vi i sidstnævnte tilfælde ikke garantere for sikkerheden, hvis man af uransagelige årsager skulle kunne finde på at placere sig lige midt imellem alle hjemmeholdets fans.

Til alle de tilrejsende fans fra Aalborg som har købt en billet til braget – rigtig god kamp og god fornøjelse.