Onsdag den 27. marts 2019 holder vi trøjeauktion i vores nye Foyer, og du kan få fingrene i en af de flotte originale Blue Fox spillertrøjer!

Til denne sæson fik Herning Blue Fox kreeret en ny fed spillertrøje, med et noget anderledes udtryk. Det er et design vi er rigtigt stolte af med små fede detaljer gennem hele trøjen. Trøjedesignet vil i øvrigt være det samme til den kommende sæson, så med andre ord kan du være HELT korrekt klædt på til den kommende sæson 2019-20 i Metal Ligaen. Vi sætter naturligvis alle trøjer til salg, hjemme- som udebanetrøjer.

Vi starter aftenen kl. 17.30 med biksemad for alle der har lyst akkompagneret af billige fadøl (alm. fadøl kr. 20,- / rester af Tuborg Julebryg (det er vel altid lidt jul) til kun kr. 10,- for 1 stk. 0,4 l fadøl…). Hertil har vi sørget for lidt hygge med live musik, så der kan blive tid til en lille snak inden det går løs med auktion på Blue Fox trøjerne. Her står vores auktionarius klar med mikrofon og kræmmergenet, så vi håber at se rigtigt mange af Jer til en god handel og hyggelig afslutning på sæsonen. Vi forventer at auktionen starter kl. 18.30 for dem der kun kommer til auktionen.

Prisen for biksemad er blot kr. 75,- pr. person, som betales ved indgangen, og du tilmelder dig igennem Blue Fox Support på tlf. 2196 7800, senest mandag den 25. marts 2019 kl. 12:00. Alle trøjer der bliver solgt på dagen kan tages med hjem med det samme. Betaling skal ske på stedet enten med kreditkort eller kontanter.

Kom og støt klubben med dit bidrag og tag et stykke af Herning Blue Fox med hjem!