Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Der er gået 194 dage siden Blue Fox sidst var i kamp på Kvik Hockey Arena. Men nu er ventetiden endelig forbi. Byens rødder vender hjem til Herning, hvor et gennemrenoveret og topmoderne Kvik Hockey Arena står klar, til at slå dørene op til nye fantastiske oplevelser. Det er fredag, det er J-Dag, og det er indvielse af et af Danmarks mest moderne isstadions. Snyd ikke jer selv for denne historiske oplevelse. Festen starter fredag hvor Rødovre Mighty Bulls får æren af at være de første der kommer på besøg, og pucken smides kl. 19.30.

Blue Fox er på rette vej. Det har vi sagt før, men denne gang er der i den grad noget der tyder på det. Seneste weekend resulterede i seks point i to kampe, og fælles for dem begge, udover resultatet var, at Blue Fox var det bedste hold. Der blev spillet simpelthen og kynisk udebane-ishockey, hvilket er fuldstændig som det skal være. Pucken bliver ikke længere foræret væk, og troen på hinanden spillerne imellem, ser ud til at blive større. Det går den rigtige vej, og fredag skal den udvikling meget gerne fortsætte. Vi står nu med muligheden for at tage tre sejre i træk, så hvorfor ikke bare gribe den. Men der skal arbejdes for det, og det ved spillerne også godt. Man får intet foræret.

Det er ikke kun os uden for isen der ikke kan vente til fredag. Spillerne glæder sig uden tvivl også. Men nu gælder det om ikke at tro at hjemmebanen gør det hele. Som Anders Poulsen udtalte efter kampen mod Aalborg, ”så vinder 60 millioner ikke kampen for os”. Han hentyder selvfølgelig til at selv den fedeste og mest udsolgte hjemmebane, ikke vinder kampen. Det er spillerne på isen, og det gælder også fredag. Vi ved hvad Rødovre er for et hold, og hvad de kommer med.

Fredag bliver en historisk dag, det er der slet ingen tvivl om. Nu skal der ikke røbes noget her forud for den store dag, men en lille teaser kan man jo godt ligge ud. Der venter en ishockeyoplevelse som aldrig før oplevet i Herning til en ligakamp. Der kommer så mange nye tiltag, og vores nye hal giver så mange nye muligheder. Metal Ligaen bliver løftet til et nyt niveau, og der venter jer alle sammen en fantastisk oplevelse. I må simpelthen ikke snyde jer selv for dette. Hele hallen er bygget med det formål, at gøre ishockey-oplevelsen unik, og bedømt ud fra de første observationer, så ser det ud til at være lykkes.

Det er begyndelsen på en ny ære. Det er begyndelsen på en ny tid, hvor alle forhold ganske enkelt bare er bedre, end de var før. Det er nyere, det er flottere, det er varmere, det er mere moderne, det er generelt bare top-hamrende-mega-fedt. Men alt dette ændrer trods alt ikke ved, at det stadig er Kvik Hockey Arena, og at den stadig ligger i Herning – Danmarks ishockey hovedstad. Fredag slår den endelig dørene op igen, og så er festen, og sæsonen i den grad i gang.

Den historiske face off er kl. 19.30.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.