Herning Blue Fox mangler bartendere til vores nye fede puck-bar i den nye foyer, som bliver omdrejningspunktet for fest, farver og en fantastisk oplevelse hver gang man er i Kvik Hockey Arena.

Er du vild med at sælge, kan du holde humøret højt, er du udadvendt, engageret og har et smil på læben selv i travle situationer, så er det måske dig vi har brug for. Den nye puck-bar bliver en oplevelse i sig selv for gæsterne på Kvik Hockey Arena. Her sælges der et udvalg af øl, RTD, sodavand samt shots. Baren har åbent ca. 1,5 time før kampstart, og lukker igen 30-60 minutter efter sidste kampfløjt.

Vi tilbyder et godt sammenhold, netværk, sjove oplevelser, fest, farver og udebaneture foruden et sæsonkort til sæsonen 2018-19, så du kan komme ud at se ishockey når du ikke står bag baren.

Vi forventer at skulle bruge 2-4 frivillige på arbejde pr. kamp. hvilket vil betyde, at du ca. skal arbejde til hver 2. hjemmekamp. Vi stiller en t-shirt/polo/skjorte til rådighed når du skal på arbejde, og du sørger selv for underdel samt sko.

Vi glæder os utroligt meget til at høre fra dig, og håber du frisk på at blive en del af Ishockey Danmarks bedste og mest festlige barteam. Skriv til os på bluefox@bluefox.dk med dit navn, kontaktinfo, lidt om dig selv og gerne et billede.

Hilsner fra Cliff & Pernille (baransvarlige)