Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag aften er der igen Metal Liga-ishockey, på Kvik Hockey Arena. Når pucken smides kl. 19.30, er det til opgøret mellem Blue Fox og Gentofte Stars.

Blue Fox skal forsøge at rejse sig igen, efter de tirsdag aften løb ind i et nederlag, ude mod formstærke Aalborg Pirates. Blue Fox fik ellers en god start, og kom rimelig hurtigt foran. Men det var altså ikke nok. Men Blue Fox har på intet tidspunkt i denne sæson tabt mere end en kamp i træk, og det er helt klart vores ambition, at det stadig skal være tilfældet, efter kampen fredag.

Blue Fox er igen tilbage i de vante rammer, hvor det senest blev til en sejr over Frederikshavn. Blue Fox skal gøre Kvik Hockey Arena til et sted man ikke har lyst til at komme som gæst, og det skal de med hårdt arbejde, aggressivt spil, og ved at hente en masse point.

Vores modstandere er sidste sæsons kæmpe store overraskelse. Gentofte gik hele vejen til finalen, og fik i sidste endte sølvmedaljer rundt om halsen. De startede også denne sæson stærkt, men de er dog faldet lidt ned igennem rækken på det seneste. De vandt i tirsdags med 3-1 hjemme over Esbjerg, hvilket placerer dem på en foreløbig syvendeplads, med 27 point. Men de har kun seks point op til andenpladsen, og kun et point op til top fire.

Seks placeringer og ni point adskiller de to hold. Blue Fox vandt også sæsonens første indbyrdes opgør, som blev spillet i Gentofte. Nu venter der så en ny svær kamp, mellem to hold, som rigtig gerne vil have alle tre point. Det kunne godt lugte af en ny, meget tæt og intens forestilling.

Pucken smides fredag aften kl. 19.30, på Kvik Hockey Arena, og alle er velkomne.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.

Hockey Night & J-Dag på Kvik Hockey Arena!
Kampstart: kl. 19.30
Kampsponsor: Tuborg Julebryg