Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Blue Fox er klar til næste punkt på programmet. Fredag hopper spillerne i bussen, og kører øst på, hvor sidste sæsonens store overraskelse fra Gentofte tager i mod.

Blue Fox er stadigvæk Metal Ligaens eneste ubesejrede hold. Det var tæt på at slutte i tirsdags, men det held som ofte tilsmiler et tophold, tilsmilede Blue Fox tirsdag aften, og så endte det med en sejr på 4-3 over Aalborg. Et stærkt resultat af Blue Fox, på en aften hvor tingene ikke helt fungerede som planlagt. Det vidner om kvalitet, når der også bliver sejret, på de mindre gode dage.

Blue Fox scorer mål, og de vinder kampe. Det er tydeligt at se, at starten på sæsonen har givet spillerne troen på, at point er muligt hver gang. Uanset hvordan kampen udvikler sig, så er der mulighed for point. Sejre avler selvtillid, og Blue Fox har, efter seks sejre i seks kampe, masser af selvtillid. Den får de også brug for fredag aften, på en svær udebane.

Gentofte er rigtig stærke på hjemmebane. Sidste sæson var de Metal Ligaens bedste hjemmehold. Gentofte går ind til en sæson, hvor de skal forsøge at følge op på den kæmpe store succes de oplevede sidste sæson. De gik hele vejen til finalen, hvor de dog måtte strække våben overfor Esbjerg.

De er startet stærkt i denne sæson. Faktisk så stærkt, at de ligger nummer to, tre point efter Blue Fox, men for en kamp mere, inden opgøret fredag. Ganske enkelt imponerende, at de kan fortsætte. Det er også imponerende at de har været i stand til at holde på flere af deres profiler fra sidste sæson. Det vidner om, at de har styr på tingene i Gentofte.

Fredag aften, og topbrag. Vicemestrene og nummer to fra Gentofte, mod Danmarks mest vindende, og topholdet fra Blue Fox. Bliver toppen udlignet? Eller slår Blue Fox hul?

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.