Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Det er to af Metal Ligaens ”store drenge” der fredag aften brager sammen i Esbjerg. Pucken smides kl. 19.00.

At score seks mål i to kampe er sådan set godkendt. Men at lukke 10 ind i er ikke. Blue Fox har været i gavehumør i sæsonens to første kampe, og det har kostet. Det er tydeligt at holdet i år kræver mere tid til at finde sammen, end tilfældet var i sidste sæson. Men derfra, og så til at lave det antal fejl som Blue Fox har lavet i sæsonens to første kampe, der er alligevel et stykke vej. Blue Fox skal ganske enkelt stramme op hele vejen rundt. Fungere det man træner på til hverdag ikke endnu, så må man have en plan B klar, indtil spillerne er klar til at udfører plan A. Så må man gøre det simpelt. Pucken ud over blå linje. Ligge den dybt, og så jagte. Skyd på alt, og få folk foran mål. Det er ishockey når det er mest simpelt.

Der er ingen tvivl om at Blue Fox arbejder hårdt til træning, og langt fra er tilfredse selv. Alle spillerne ved godt at det ikke har været godt nok. Vi har en stærk trup med mange dygtige spillere, og det skal nok komme. Men det må gerne blive bedre allerede fra fredag af. For Blue Fox både vil og skal ligge med i toppen, og selvom der kun er spillet to kampe, så gælder det altså om at følge med fra start. For i en liga med tre point, kan det pludselig gå rigtig stærkt. Det er ikke sikkert man bare lige henter et forspring igen. For alle kan slå alle, så måske du selv kan vinde tre, fire, fem kampe i træk, men det er altså ikke sikkert at konkurrenterne pludselig taber sammen antal i træk.

Esbjerg har absolut heller ikke fået den ønskede start på sæsonen. For mens Blue Fox har tabt til to medaljeaspiranter, så har Esbjerg måtte se to af de normale bundhold løbe med pointene. Først vandt Herlev i Esbjerg efter overtid, og senest blev det til en øretæve på hele 6-2 ude mod sidste sæsonens bundprop fra Hvidovre. Så Esbjerg er i den grad i samme båd som Blue Fox. Der skal point på kontoen nu.

Tag med support, og vær sikker på plads.

Kampen skal spilles i Esbjergs normale træningshal, og det betyder selvfølgelig nogle lidt andre forhold end normalt. Der er kun plads til 1200 tilskuere, og billethuset åbner bare 30 minutter før face off. Esbjerg vil ikke garantere, at man kan komme ind hvis man kører derned selv. Så vil man være sikker på en plads, så skal man tage med Blue Fox Support. Det koster 100 kr. at komme med bussen, og billet til kampen kan købes ombord for kun 50 kr. Læs mere på Blue Fox Supports facebook side.

Det er kun sæsonens tredje kamp, men det er en yderst vigtig en af slagsen. To hold i en mindre krise jagter point, vigtige point.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.