Herning Blue Fox går en fantastisk sæson i møde med en nyrenoveret Kvik Hockey Arena, hvor en masse nye muligheder og tiltag vil udfolde sig.

Ishockeyen i Danmark og ikke mindst Herning har oplevet en fænomenal opmærksomhed efter et helt utroligt vellykket VM i maj måned, og vi står klar til at vise publikum, at oplevelsen i Kvik Hockey Arena også er noget helt unikt hver gang.

Det kræver dog ligesom til VM i ishockey at der er en masse ildsjæle, der gerne vil være med til at gøre alle oplevelser til en stensikker succes hver gang der spilles kamp. Af samme grund og på baggrund af de mange nye og spændende muligheder den nyrenoverede Kvik Hockey Arena byder på, søger Herning Blue Fox flere hænder til at løfte de muligheder.

Vi kan tilbyde dig at blive en del af Danmarks bedste hold af frivillige, som til alle Blue Fox’ hjemmekampe løfter succesen i mål uanset resultatet af kampene. Vi sørger naturligvis for vådt og tørt når du er på vagt og et sæsonkort der også giver adgang til de kampe, hvor du ikke er på vagt. Herudover vil appelsinen i turbanen naturligvis også være de fantastiske sociale relationer man får til kampe og andre hyggelige arrangementer, og så naturligvis, at DU har en direkte indvirkning på at Herning Blue Fox er en succes.

Vi søger frivillige til:

  • Barerne (salg af drikkevarer – minimumsalder er 18 år)
  • Billetsalg (salg af billetter ved indgangen)
  • Billet indscanning (det første glade og imødekommende ansigt, som vores dejlige gæster møder)
  • Speakerboks (afvikling af showet – kræver flair og interesse for IT, show og samarbejde)
  • Merchandise (sælger af Blue Fox’ officielle merchandise – i nye klæder)
  • Servicepersonale (billettjek og adgangskontrol samt generel service til spørgende gæster)

Vi håber at du har lyst til at blive en del af holdet, og hører meget gerne fra dig på bluefox@bluefox.dk