Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag spilles fjerde runde i Metal Ligaens kvartfinaler. På Kvik Hockey Arena smides pucken kl. 19.30 i serien mellem Blue Fox og Aalborg Pirates, en serie der startede så godt for Blue Fox, men som nu er vendt på hovedet, således at Aalborg er oppe med 2-1.

Det er ikke en ”vind eller forsvind” kamp for Blue Fox, men vi bliver næsten nød til at angribe kampen som var det tilfældet. For kommer vi ned med 3-1 i kampe, så bliver det med kniven for struben i den sidste kamp.

Tirsdag bragte Aalborg sig som skrevet foran i serien. Hvordan Blue Fox endte med slet ikke at score er en gåde. Kampen i Aalborg var, ligesom de to tidligere opgør helt lige, og med få mål. Der var dog flere chancer end der var i kampen søndag, og specielt i første periode var det Blue Fox der nærmest vadede i dem.

Nede med 2-1 er kravet en sejr fredag. Nu skal hjemmebanen forsvares, i sæsonens hidtil klart vigtigste kamp. Vi er på alle måder med i denne serie, og står den 2-2 efter kampen fredag, så kan vi godt tillade os stadig at tro på semifinalen. Aalborg vil gerne stå stærkt i deres styrespil, men det kan de først rigtigt gøre, hvis de kommer foran. Så fredag er det virkelig hamrende vigtigt at Blue Fox kommer godt fra start, og meget gerne laver det første mål.

Profilerne SKAL træde i karakter nu. I de sidste 128 spillede minutter er det kun Thomas Andersen der har scoret, og det er selvfølgelig ikke nok. Vi har spillerne der kan, og fredag der SKAL de. Der er ikke mange skridt tilbage på planken, og skal vi ikke ud og stå der hvor det næsten bliver umuligt at vende om. Så SKAL den sidde der fredag. Kvik Hockey Arena bliver forhåbentligt proppet til bristepunktet, og så skal spillerne altså have MAKSIMAL støtte, som var der ikke noget ”i morgen”.

Sæsonens vigtigste kamp, uden tvivl. Det er simpelthen nu eller aldrig.

SÅ ER DET ALTSÅ NU!

Pucken smides kl. 19.30 fredag aften på Kvik Hockey Arena

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle