Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Søndag løber Blue Fox på isen for første gang på Kvik Hockey Arena efter landsholdspausen. Modstanderen er Odense Bulldogs, og den første puck smides kl. 15.00.

Der er tale om en vigtig kamp. Eller måske nærmere en utrolig vigtig kamp. Der er ikke mange point i mellem de seks nederste hold i Metal Ligaen, og Blue Fox og Odense ligger ligeledes meget tæt. Før kampen er der fire point i mellem dem, med Blue Fox som det højst placerede hold, efter samme antal kampe. Blue Fox jagter vitale point, som vil slå et hul ned til Odense, og som samtidig kan sende holdet flere pladser frem i tabellen.

I første indbyrdes opgør vandt Blue Fox 4-1 i Odense. Det var en kamp hvor Blue Fox var klart bedst, og sad på stort set hele kampen. Det skal følges op søndag hjemme i Herning, hvor hjemmepublikummet i den grad hungre efter mål og sejre. Vi går nu en hel del hjemmekampe i møde, og søndag skal vi gerne have en god start på den periode.

Blue Fox kommer godt nok med et nederlag i ryggen. Men det var et nederlag som på en måde lyver lidt. For Blue Fox spillede en rigtig god kamp. Faktisk var vi i flere perioder det bedste hold, og det altså under nogle svære forhold. Vi kan jo nævne en lang bustur, og at kampen var mod ligaens tophold. Vi var uden et par spillere, havde to helt nye med. Målene udeblev desværre, og så vinder man ikke. Men lad os fokusere på det positive. Nemlig at vi spillede godt, og leverede en indsats vi i den grad kan være bekendt. Kan vi begynde at spille sådan, så ligger der point og venter.

Odense har haft en svær sæson, og kommer også til Herning med endnu et nederlag. Fredag tabte de 3-0 ude mod Frederikshavn, og i kampen lige inden landsholdspausen tabte de 5-1 til SønderjyskE. Men de ligger i den ende at tabellen som de nok også havde regnet med, så de kan gå ind og spille stort set frit. Presset ligger på Blue Fox, det er der ingen tvivl om. Men det gør os heller ikke noget. Vi kan håndtere det.

Det er søndag, og frokostmenuen står på ishockey. Vi håber på et flot fremmøde på Kvik Hockey Arena. Der er nu gået to uger siden seneste hjemmekamp, og der er blevet arbejdet i kulissen. Måltavlen er blevet optimeret, og hvis alt går som vi håber, så ligger der og venter en ny oplevelse eller to, til de fremmødte publikummer. Blandt andet en helt ny feature, som aldrig før er oplevet til en dansk ligakamp. Så kom ud og oplev det hele, og bak op om holdet til denne vitale kamp.

Pucken smides kl. 15.00 søndag på Kvik Hockey Arena.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.