Udebanesektionerne og eventuelle neutralzoner

Metalligaen og de enkelte klubber har indgået et nyt og spændende samarbejde kaldet ”UNLIMITED HOCKEY”. Det betyder, at dit sæsonkort på abonnement giver adgang til alle udebanesektioner og eventuelle neutralsektioner, forudsat at den pågældende Arena har tilstrækkelige gæstepladser. UNLIMITED HOCKEY gælder hos alle klubber - dog pt. med undtagelse af Sønderjyske.

Hver klub har et begrænset antal gæstepladser, ca. 10% af den totale halkapacitet. Gæstepladser fordeles efter ’først til mølle’ princippet, når du rekvirer din elektroniske billet jf. gældende regler herom. Eventuelle neutralzoner kan ikke garanteres og det står klubberne frit for, til hvilke kampe en sådan zone tilbydes.

OBS. Udebanesektionerne og eventuelle neutralzoner er kun muligt for de kunder, som har betalt og tilmeldt sig Unlimited Hockey minimum to uger før sæsonstart. Grundet teknikken bag systemet kan der på nuværende tidspunkt ikke garanteres adgang til udebanesektionerne og neutralzoner herefter.


Hvordan rekvirer jeg en billet, til en udebanesektion eller eventuel neutralzone?

Du kan med dit UNLIMITED HOCKEY sæsonkort hente billetter til alle andre isarenaer i Danmark til Metal Liga kampe og landskampe.

Sådan gør du.

I dette eksempel er det sæsonkort holderen Hans Hansen, som er sæsonkortholder i Esbjerg Energy, der ønsker at hente en billet til udebaneafsnittet på Kvik Hockey Arena.

1. Find dit sæsonkortnummer
Log ind i billetsystemet hos den klub hvor du har dit sæsonkort. Klik på "Min Konto" -> "Mine Sæsonkort" og find dit sæsonkortnummer.

step1_HBF.jpg
2. Opret en profil
Log ud fra din egen klubs hjemmeside og opret en profil i billetsystemet hos den klub du ønsker at hente en billet til. (Hvis du allerede har en profil, fra tidligere billetkøb, kan du logge ind og opdatere indholdet i stedet)

  • Sæt flueben i feltet "Unlimited sæsonkortnummer"
  • Skriv dit sæsonkortnummer ind i feltet, som kommer frem når du sætter fluebenet.
    Prefiks dit sæsonkortnummer med din klubs initialer (EE, FWH, HE, HBF, OIK, RIS, RMB, AAP)
  • Gennemfør oprettelsen af din bruger og klik på "Opret"

step2_HBF.jpg
 
3. Hent billetter
Når du har oprettet din profil og indtastet dit sæsonkortnummer skal du hente din billet. Det gøres ved at klikke på "Mine billetter" og derefter "Hent" ud for den kamp du vil hente billetter til.

Du skal vælge den billettype der hedder Unlimited Hockey (billettype navnet kan variere lidt fra klub til klub)

step3_HBF.jpg

Alt afhængig af den enkelte kamp, kan der være forskel på deadline for rekvirering af billetter til udebanesektionen eller neutralzonen. Så snart salget til den enkelte kamp er online, er det muligt at rekvirere Unlimited-billetter.

OBS. det vil først være muligt at hente billetter til udebanekampene tidligst en uge før sæsonstart.

OBS. Vær opmærksom på, at det stadigvæk er muligt for folk uden ”UNLIMITED HOCKEY”, at købe billetter til normalpris, i udebanesektionerne eller eventuelle neutralzoner, hvorfor de alm. billetter i salg og Unlimited-billetterne er efter princippet ’først til mølle’, i de pågældende sektioner.