Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag vender Blue Fox Expressen snuden mod vest, hvor holdet skal på jagt efter sæsonens tredje sejr. Modstanderen er Esbjerg Energy, og kampen starter kl. 19.00.

Blue Fox har fået en god start på sæsonen, med fem point efter de to første kampe. Begge kampe har været tætte, og vi har haft de sidste marginaler på vores side. Men der har i den grad også været fremgang at spore, hvis man sammenligner med sidste sæson. Der er stadig meget at arbejde med, og meget som kan blive bedre, blandt andet udspillet af egen zone. Men det hele er en stor proces i år, og ting tager tid. Vi skal være glade for den fremgang vi har set, og de resultater vi har hentet. Spillerne har selvtillid, og tingene går den rigtige vej.

Fredag skal der leveres en ny hård arbejdsindsats, når holdet gæster Esbjerg. Det er et krav hvis der skal point med hjem. Esbjerg på hjemmebane er altid en hård opgave, og de kommer formentlig ikke til at overraske Blue Fox. Ment på den måde, at vi nok godt ved hvad de kommer med. Det bliver power og fysik fra første sekund, så det gælder om at være klar fra start. Der skal spilles simpelt, og med stor koncentration.

Esbjerg sad over i første runde, og spiller derfor deres anden kamp i sæsonen fredag aften. De åbnede i tirsdag ude mod Herlev, i en kamp som resulterede i et point. Herlev er altid et svært sted at spille, men det ene point er de helt sikkert ikke tilfredse med i Esbjerg. De var foran 2-0 før tredje periode, men endte med at tabe 3-2 efter straffeslag.

Esbjerg går ind til sæsonen med et stærkt hold, og tidligere i denne uge annoncerede de så lige en try-out kontrakt, med en tidligere guldvinder i form af canadiske Matthew Pistilli. En kæmpe profil de har hentet hjem, ingen tvivl om det. I de sidste tre sæsoner har han lavet imponerende 169 point (74+95) i 145 kampe i den næstbedste tyske række. Han forventes at gøre comeback fredag aften.

Så der venter Blue Fox en ny hård opgave, ingen tvivl om det. Men hvem ved. Først var det SønderjyskE, og derefter Rungsted. Hvorfor så ikke også Esbjerg? Blue Fox Support arrangerer bus til kampen. Læs mere om turen på deres facebook side.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.