Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Tirsdag gælder det sæsonens anden hjemmekamp. Rødovre Mighty Bulls kommer på besøg til en kamp som har face off kl. 19.00.

Efter nederlaget i Esbjerg i fredags er det vigtigt at Blue Fox slår tilbage når Rødovre kommer på besøg tirsdag. Fem point efter to kampe er en god start på sæsonen. Men skulle vi tirsdag stå med fem point efter fire kampe, så er situationen pludselig en anden. Men lad os nu bare undgå det, ved at vinde kampen.

Godt nok tabte Blue Fox i Esbjerg, men der er flere gode ting at tage med, for Blue Fox spillede sådan set en rigtig fin kamp. I 40 minutter var det fuldstændig lige, og Blue Fox havde også chancerne til at score flere mål, og til at få point med hjem. De midterste 20 minutter tilhørte dog i den grad Esbjerg, og det var altså nok til at hive en 3-2 sejr hjem i sidste ende.

Men som Blue Fox staben og truppen også godt ved, så er det hele en stor proces for tiden. Der bliver arbejdet med mange nye ting, over hele linjen både på og uden for isen, og der er konstant fremgang at spore. Det var også tilfældet ude mod Esbjerg. Et nederlag på 3-2 mod et Esbjerg hold i tæt på stærkeste opstilling er i sig selv fremgang, i forhold til nederlaget på 7-0 hjemme i Herning i træningskampen, mod et yderst amputeret hold fra Esbjerg. Det går den rigtige vej, og vi var ikke langt fra point mod en svær modstander, på en svær udebane, foran et stort publikum.

Tirsdag gælder det så Rødovre. De startede ikke sæsonen specielt stærkt. Først smed man en 2-0 føring hjemme mod Odense, og måtte derfor nøjes med to point efter en sejr i overtid. Derefter tabte man 1-0 ude mod Frederikshavn. Men i fredags kom Rødovre for alvor i gang med deres sæson. Hjemme i Rødovre besejrede man mestrene fra Rungsted med hele 4-1, i en kamp som var langt mere tæt end cifrene antyder, men hvor Rødovre var skarpe foran kassen.

Rødovre vil gerne lege med i år. Stærke danskere som Mads Eller, Nicklas Carlsen, Mathias Asperup og Steffen Klarskov, kombineret med en målmand med NHL-erfaring, samt bla. de to Virtala-brødre signalerer at de røde drenge fra Vestegnen gerne vil mere end en kvartfinale i denne sæson.

Så vi er klar til endnu en tæt kamp, med vigtige point på spil. Første målsætning hedder final4, og allerede nu tegner der sig et billede af, at det bliver ”close race” hele vejen igennem de første 16 runder. Der er ikke plads til at sætte for mange point over styr, og slet ikke på hjemmebane. Vi skal være klar fra start, og klar til at levere 60 minutter, og mon ikke holdet er det? Det virker til at det er stilen under vores nye trænerstab.

Pucken smides kl. 19.00 tirsdag aften på Kvik Hockey Arena.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.