Herning Blue Fox kan sætte tjek på holdkortet ud for målmandsteamet der med 2 underskrifter fuldender og dermed viderefører et succesrigt setup på blårævenes sidste skanse.

I den forgangne sæson var der et fantastisk samarbejde mellem de 3 målmænd i Blue Fox truppen og med 33-årige Simon Nielsen i spidsen, kan de midtjyske hockeyfans glæde sig over at den konstellation fortsætter i den kommende sæson.

Dermed træder herningensiske Simon Nielsen ind i sin 11. sæson for Herning Blue Fox. Ganske enkelt imponerende for den rutinerede målmand der ligeledes gennem de sidste 12 år har været en fast bestanddel af A-landsholdets VM målmandsteam.

Således giver det også muligheden for, at Simon sammen med resten af drengene kan fortsætte hvor han slap, nemlig i jagten på endnu et slutspil, endnu en finale og forhåbentligt endnu et mesterskab. Af de seneste 4 færdigspillede sæsoner har Simon deltaget i 2 finaler men altså som sagt fortsat med den sidste sejr til gode.

Sammen med Simon følger Rødovre drengen Albert Adamsen der nu træder ind i sin 4. sæson for Herning Blue Fox. 20-årige Albert er i den grad faldet til i det midtjyske hos Blue Fox, hvor hver træning og hver kamp er med til at skabe den rette udvikling for ham. Og netop muligheden for at fortsætte med målmandsteamet vækker stor glæde og ikke mindst ro for herningensernes sportschef Martin Struzinski.

”Jeg er rigtigt glad for at alle brikkerne er faldet på plads i målmandskabalen. Umiddelbart har alle parter udvist stor lyst og velvilje til at fortsætte hvor vi slap. Det giver en vis ro som sportslig ansvarlig, at man i en omskiftelig liga, hvor der er så mange nye ansigter hver sæson, kan have en kontinuerlig proces, på så vigtig en post som målmandsposten er”, fortæller Struzinski og fortsætter.

”Simon, Albert og Frederik Søgaard, som vi skrev med tidligere på året er topmotiverede for at samle pucken op og fortsætte den fantastiske formkurve de alle var inde i før slutspillet der endte med at blive aflyst. Og der er ingen tvivl om – ja, man kan jo bare kigge op eksempelvis Simon Nielsens meritter, at kompetencen til fulde følger vores ambition om, at høre til i toppen af dansk ishockey i den kommende sæson”, slutter sportschefen.


2 defensive brikker på plads i Blue Fox forsvaret Kristian Jensen er ny mand i Blue Fox trøjen