Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Tirsdag skal Blue Fox på deres femte bustur i træk, og den fjerde her i 2020. For anden gang på kort tid går turen til Esbjerg, og denne gang smides pucken kl. 19.00.

Blue Fox er rigtig stærkt kørende for tiden. Odense, Aalborg, Esbjerg og Frederikshavn er alle blevet besejret, tilmed på udebane. Det har sendt Blue Fox op i tabellen, og efter sejren i fredags i Frederikshavn hoppede man op på tredjepladsen. Runden søndag, hvor både Rungsted og Esbjerg vandt, sendte dog Blue Fox ned på femtepladsen igen, men det behøver kun at være for en kort bemærkning. Blue Fox er brandvarme, og hvorfor skulle vi ikke kunne vinde i Esbjerg igen?

Blue Fox ligger med 52 point. Rungsted og Esbjerg ligger med 54, og Frederikshavn på andenpladsen har 56. Men Blue Fox har spillet 32 kampe, mens Rungsted og Esbjerg begge ligger på 34, og Frederikshavn på 33. Så holder Bule Fox snuden i sporet, så begynder det faktisk at se ret så godt ud. Tirsdag kan vi i hvert fald rykke forbi Esbjerg igen. Vi kan også hoppe højere op, men det kræver selvfølgelig at andre resultater flasker sig. Sejren i Frederikshavn gjorde for øvrigt også Blue Fox til Metal Ligaens mest formstærke hold, over de sidste 10 kampe.

Eneste lille minus må være bredden på vores offensiv. Før kampen i Frederikshavn manglede vi Morten Poulsen og Jan Dalecky. Sidst i første periode udgik Brodie Dupont efter et uheldigt sammenstød med banden, og da Lasse Lassen fik badebillet i anden periode var vi presset. Heldigvis steppede resten af holdet op. Men nu skal vi helst ikke miste flere. Lasse fik ”kun” en game, og er formentligt med igen tirsdag. Morten Poulsen er ikke klar endnu, mens det er uvist med Jan og Brodie. Vi krydser fingre.

Efter en svær periode fik Esbjerg oprejsning, da de søndag vandt hjemme med 3-1 over Frederikshavn. Igen stillede Esbjerg op med en ret smal trup, og med Kasper Krog på mål. Men de kæmpede en flot og ikke mindst vigtig sejr i hus. En sejr der i den grad rykker toppen af Metal Ligaen sammen.

Nogle andre der er ”næsten” lige så varme som Blue Fox for tiden, er Blue Fox Support. De sender den ene bus afsted efter den anden, og minsandten om det ikke sker igen. Tirsdag aften betyder da ikke noget. Når Byens rødder skal i kamp, så bakker vi op. Det er meget meget flot. Der er stadig pladser i bussen, så tag med, og støt holdet i jagten på andenpladsen. Læs mere om turen på Blue Fox Support facebookside.

Byens rødder – Midtjyske vilje. Rigtig god kamp til alle.


OPTAKT: Esbjerg Energy-Herning Blue Fox VIDEO: Højdepunkter fra Frederikshavn-Herning